Prinde un loc pe Dorobanti, mon cher!

Advertorial
Marti, 06 Decembrie 2016, ora 12:34
19362 citiri
Prinde un loc pe Dorobanti, mon cher!

Afacerile serioase, buna dispozitie si comertul de mare succes s-au simtit intotdeauna ca acasa pe Calea Dorobantilor, una din cele mai vechi strazi din Bucuresti, cu o lunga traditie in gazduirea magazinelor de lux, a cafenelelor elegante si a sediilor care se respecta.

Celebra strada bucuresteana din Sectorul 1 este strajuita de cele mai selecte cartiere ale Capitalei, Primaverii si Floreasca, cu un capat in Piata Romana si altul in Parcul Herastrau, semn ca aici afacerile vor reusi mereu sa prospere avand acces la cei mai de soi musterii.

Pentru ca nimic nu e mai important in comert ca un vad bun, cele mai mari magazine si restaurante, dar si firmele care au vrut sa se mandreasca cu asa o adresa a sediului s-au zbatut intotdeauna sa prinda un loc pe Dorobanti, fie el cat de mic.

Dar cum ar fi sa ocupi aici un loc mare? Te sfatuim sa pui de-acum mana pe telefon, pentru ca pana la finalul acestui material si concurentii tai vor decide ca n-au cum sa rateze spatiul comercial ultracentral liber de pe Calea Dorobantilor nr. 111-113.

Este vorba despre un spatiu comercial de 450 mp, in buricul targului, cu aproape 200 mp la parter si peste 250 mp la etaj, la strada, pe una din cele mai cautate artere ale Bucurestiului.

Spatiul este ideal pentru un magazin, un restaurant sau chiar pentru o banca, daca ne gandim ca la nivelul strazii vitrina se intinde pe 30 de metri, deci te vei bucura de o vizibilitate excelenta, la doi pasi de intersectia cu Sos. Stefan cel Mare, cu locuri de parcare incluse.

Printre vecini se numara BCR, OTP Bank, Bancpost, BRD, Garanti Bank, ING Bank, Credit Europe Bank, Piraeus Bank, Unicredit Tiriac Bank, ATE Bank, Millennium Bank, Rovere Mobili, farmaciile Dona si Helpnet, precum si numeroase magazine de lux.

Si cum cine se-aseamana se-aduna, locul tau ar trebui sa fie aici, pe Dorobanti nr. 111-113, daca joci si tu in aceeasi liga. Iar la 30 de euro metrul patrat... speram ca ai inceput deja sa formezi numarul 0749.060.455!

Detalii despre spatiul de pe Calea Dorobantilor 111-113 si date de contact ale proprietarilor, pe site-ul spatiicomerciale.ro.

Localizare si releveu:

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#spatiu comercial Dorobanti, #spatiu inchiriat Dorobanti, #chirie Dorobanti , #investitii imobiliare