Ziare.com

Amenajarea si utilarea locuintei pentru sporirea confortului

Advertorial
Vineri, 24 Mai 2019, ora 15:18

   

Amenajarea si utilarea locuintei pentru sporirea confortului
A construi si a detine o casa moderna complet functionala cu siguranta nu este atat de usor pe cat pare. Fiecare mic detaliu si sistem de functionare al locuintei trebuie analizat pana la cel mai mic amanunt.

De la sistemele de incalzire, la mobila si obiectele de deocr, toate aceste componente trebuie alese cu minutiozitate pentru ca acestea sa se imbine perfect.

Cu ajutorul blogurilor de profil, dar si cu sprijinul echipelor si companiilor specializate in astfel de sisteme, problemele pot lua sfarsit, iar alegerile sa fie usurate de catre specialistii in domeniu,

Conform statisticilor, mai mult de 50% dintre persoanele care isi construiesc, ori urmeaza sa isi construiasca ori sa isi renoveze casa apeleaza la articolele disponibile online pentru inspiratie.

Housengarden.ro este unul dintre aceste site-uri si ofera cele mai bune solutii de implementare a energiei regenerabile, decoratiuni, dar si recomandari de electronice si electrocasnice, astfel incat nevoile si gusturile fiecarui utilizator sa fie indeplinite.

Alternative moderne si prietenoase cu mediul

Necesitatea cresterii utilizarii energiei regenerabile la nivel mondial a condus la tehnologii combinate pentru incalzirea apei calde menajere si obtinerea energiei electrice utilizate in cadrul locuintelor, dar inclusiv in birouri si hale industriale.

Cat despre dorinta romanilor de a sustine mediul inconjurator, evolutia recenta a sistemelor de sporire a confortului care se folosesc de energie regenerabila a demonstrat un real interes si o crestere surprinzatoare a cererii pe piata.

Climacenter.ro se numara printre cei mai mari distribuitori de sisteme ce folosesc surse regenerabile pentru sporirea confortului.

Promotori ai ideeii de a fi prieteni cu mediul si de a reduce amprenta de carbon, expertii in pompe de caldura de la Clima Center demonstreaza ca exista alternative rapide si accesibile, adaptate oricarei locuinte.

Spre exemplu, combinatia dintre colectoarele termice solare si pompele de caldura este unul dintre conceptele interesante de analizat, iar numarul sistemelor disponibile la nivel comercial a crescut in ultimul deceniu. In ultimul timp, in acest domeniu a fost realizat un progres impresionant in evolutia acestor sisteme.

Consens asupra metodelor noi de incalzire

In prezent, multi oameni au capatat o mai buna intelegere asupra modului in care o pompa de caldura utilizeaza energia din aerul exterior sau din sol pentru a produce incalzi apa calda menajera. Faptul ca astfel de sisteme nu necesita investitii mari, iar montarea lor este usoara, a convins oamenii asupra eficientei acestei metode inovative.

De asemenea, se intelege ca panourile solare fotovoltaice sunt utilizate pentru a genera energie electrica prin absorbtia energiei solare si transformarea acesteia. O astfel de intelegere din partea consumatorilor ajuta la cresterea standardelor de testare a sistemelor si prin urmare, conduce la sporirea eficientei acestora.

Construirea si extinderea retelelor de caldura in zonele urbane

Dezvoltarea "gazului verde", a hidrogenului sau a biometanului, va duce la inlocuirea in timp a gazului natural. O mai buna alternativa este ca un numar cat mai mare de persoane sa se transfere de la incalzirea conventionala cu ulei la pompele de caldura, mai ales pentru ca mediul inconjurator ne ofera avantajul resurselor inepuizabile.

Panourile fotovoltaice solare vor avea un impact asupra reducerii costurilor pentru functionarea unei pompe de caldura in timpul lunilor reci, iar in timpul verii pompa trebuie folosita doar pentru incalzirea apei calde menajere.

Productivitatea poate fi maximizata pentru a oferi apa calda menajera gratuita aproximativ 3-4 luni pe an, ceea ce inseamna costuri reduse semnificativ la factura de caldura.

S-ar putea ca oamenii sa ajunga in mod natural la concluzia ca panourile fotovoltaice si pompele de caldura ar functiona mai bine impreuna, fapt ce reprezinta o solutie excelenta pentru orice locuinta.

Exista numeroase beneficii, atat financiare, cat si cele legate de impactul redus asupra mediului care se pot asocia cu utilizarea de pompe de caldura si panouri solare, ceea ce le-a ajutat sa creasca in popularitate.

Printre principalele avantaje amintim gradul ridicat de eficienta, costurile scazute la facturile lunare, amprenta de carbon redusa si nu in ultimul rand, imbunatatirea calitatii aerului.

Asadar, putem concluziona ca evenimentele din ultimii ani si accesul la informatie i-a convins pe oameni sa fie intr-o continua cautare de alternative accesibile si mai prietenoase cu mediul pentru a obtine un grad ridicat de confort.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre pompe caldura panouri fotovoltaice
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 381 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor