Amenajezi baia? Cauti o cabina de dus? Alege calitatea Delta Studio

Advertorial
Luni, 07 Mai 2018, ora 13:19
10072 citiri

Alegerea unei cabine de dus poate fi o provocare din perspectiva calitatii, a pretului sau a brandului.

Daca esti in cautarea unei cabine de dus, poti opta fie pentru cele cu forma rectangulara fie pentru cele semirotunde, patrate, cu diferite dimensiuni.

Alegerea unei cabine de dus trebuie sa tina cont de spatiul existent in camera de baie si asta va influenta atat forma cabinei de dus cat si daca aceasta poate fi o cabina de dus dotata cu cadita (din acril sau compozit) sau cu rigole de pardoseala (placabile cu placi ceramice, mozaic sau piatra naturala).

Cabina de dus rectangulara poate fi de tip Walk-In (cu paravan dus) sau tip cabina (compusa din 2 paravane dus). Cabinele semirotunde contin un singur paravan.

Cand vrei sa amenajezi baia si bugetul este limitat, Delta Studio iti ofera sanitare spa si cabine de dus de la branduri de top cu dicount intre 50% si 70%. O gama variata de cabine de dus semirotunde si cabine de dus rectangulare.

Daca alegerea iti pare greu de facut si ai nevoie de sfaturile unor specialisti in domeniu, nu trebuie decat sa stabilesti o intalnire in showroomul Delta Studio si specialistii Delta Studio te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie.

De ce Delta Studio? Pentru ca vorbim de design si amenajari de interior inteligente. Pentru ca inseamna mai mult decat amenajari interioare inteligente, inseamna pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate.

Colaborarea cu furnizori de top din intreaga lume asigura o permanenta aliniere la tendintele globale in amenajari interioare, iar atentia fata de spiritul romanesc se manifesta prin parteneriate cu profesionisti locali si dezvoltarea de noi capacitati de productie.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Delta Studio s-a implicat in mii de proiecte de design interior, imprimandu-si de fiecare data entuziasmul pentru detalii si executii impecabile.

Pe DeltaStudio.ro vei gasi cabine de dus din categoria brandurilor Huppe, SanSwiss, Dalet, WEDI, Tece, KARAGIANNIS BROS SA, care inglobeaza colectii de tip: Top Line, Rigole, Rondo Cabine, la preturi de tip Smart Luxury, Luxury si contract-eco.

Alegerea unei cabine de dus sau a unei cadite iti apartine. Ai toate sansele sa fie cea mai buna, daca stii cine iti ofera calitate la preturi cu discounturi fabuloase.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#cabina dus , #locuinte