Bucura-te de caldura naturala in familia ta

Advertorial
Vineri, 12 August 2016, ora 12:24
7762 citiri
Bucura-te de caldura naturala in familia ta

Un semineu este un obiect care nu se demodeaza niciodata. Pe langa caldura degajata intreaga iarna, designul este cel care atrage atentia, semineul fiind punctul central de atractie al camerei.

Exista doua motive pentru care mi-am construit un semineu: functionalitatea si designul.

Ani de zile mi-am incalzit casa cu ajutorul incalzirii traditionale, pe gaz, dar am inceput sa caut alternative si asa am optat pentru un semineu centrala.

Am ales un termosemineu deoarece doream sa-mi incalzesc intreaga casa. Cu ajutorul termosemineului, apa menajera din calorifer este incalzita, iar caldura se distribuie in toate camerele.

Focarul ales este din otel de 4mm, acesta fiind un material rezistent, iar puterea este de 15 kw, fiind capabil sa incalzeasca intreaga casa, aproximativ 120-150 de metri patrati.

Focarul este dotat cu sticla ceramica rezistenta la soc termic de 800 grade Celsius, reglaj de aer la admisie si este prevazut cu serpentina de racire din cupru.

De asemenea, termofocarul poate fi legat in circuit propriu sau in paralel cu o alta sursa de incalzire: panouri solare, centrala pe gaz sau centrala electrica.

Acestea sunt considerentele functionale.

In privinta designului, am ales un semineu rustic, deoarece se potrivea cu ambianta intregii case. Iarna este o adevarata placere sa stau in fata focului si sa ma bucur de sunetul lemnelor trosnind in focar si de caldura naturala degajata de acesta. In fata focului, am intr-adevar sentimentul ca suntem o familie, comunicam, facem planuri si le povestesc copiilor experiente din copilaria mea.

De multe ori, dupa o zi grea de munca, pur si simplu stau in fata semineului si ma relaxez, ma deconectez de toate problemele cotidiene.

Eu ii recomand pe cei de la Seminee Timisoara, cu ajutorul sfaturilor lor, mi-am construit un semineu de care sunt mandru si care imi asigura confortul intreaga iarna, dar am si cumparat cele mai bune produse: focare semineu, cosuri de fum si toate accesoriile necesare semineului meu.

Bucurati-va de caldura naturala a unui semineu si apelati cu incredere la Seminee Timisoara preturi pentru a va felicita intreaga viata de investitia facuta.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#seminee Timisoara, #semineu casa, #focare semineu , #locuinte