Cum sa alegi cea mai potrivita mobila pentru dormitor?

Miercuri, 04 Iulie 2018, ora 14:57
2145 citiri
Cum sa alegi cea mai potrivita mobila pentru dormitor?

Dormitorul este cea mai importanta incapere a casei in care locuiesti. Dincolo de faptul ca acesta trebuie sa fie functional, el trebuie sa iti confere o stare de liniste si relaxare, care sa te ajute sa te odihnesti. Evident, trebuie sa fie si in pas cu moda, unic, original, care sa ne reflecte personalitatea si sa creeze un echilibru perfect intre functionalitate si estetica.

Daca pana acum cativa ani ideea unui mobilier pe comanda nu le suradea romanilor, in ideea ca este prea scump, astazi tot mai multe persoane prefera sa opteze pentru aceasta alternativa din cauza faptul ca modelele deja existente pe piata nu coincid cu preferintele lor.

Daca ai tot cautat un stil care sa se potriveasca casei tale, iar modelele disponibile pe piata nu ti-au suras, mobila la comanda este cea mai buna varianta.

Daca doresti sa iti valorifici eficient spatiul in casa ta, sa ai un design unic, calitate superioara si un cost eficient, atunci merita sa optezi pentru aceasta solutie. Astfel, iti poti decora spatiul cu incredere, optimizand zonele de interes, conferind locuintei aspectul mult dorit.

Ce trebuie sa iei in calcul?

Integrarea perfecta a mobilierului in incapere

Cel mai important aspect al dormitorului pe comanda este precizia proiectarii. In momentul in care te hotarasti sa comanzi mobila, tamplarul va veni la tine acasa pentru a face masuratorile aferente, spre deosebire de modelele in serie, unde exista posibilitatea ca o anumita piesa de mobilier sa nu se incadreze in spatiul destinat.

Alege ce piese suplimentare pentru dormitor mai ai nevoie

In realizarea mobilierului la comanda te bucuri de flexibilitate. Poti opta pentru un mic boudoir pentru produsele cosmetice, care va fi personalizat in functie de marimea incaperii si desigur, in functie de capriciile doamnelor si domnisoarelor.

Tine cont de functionalitate. Evident, dormitorul trebuie sa fie cat mai bine organizat si sa devina oaza ta de relaxare. De aceea, este bine sa nu cumperi un pat foarte jos, doar pentru ca sunt la moda, daca nu dormi bine in el.

O servanta cu sertare, o biblioteca suspendata, un sifonier, toate acestea trebuie sa aiba suficiente spatii de depozitare, care sa fie inchise. Poti "ascunde" astfel haine, incaltaminte, genti, aparatura electronica, carti, DVD-uri etc. Astfel, incaperea va ramane curata si deschisa, neblocata de obiecte puse pe rafturi.

Functionalitate maxima

Vei vedea ca specialistii cunosc cateva trucuri pe care le folosesc atunci cand spatiul nu e unul foarte avantajos. Dulapurile proiectate pana in tavan, bine compartimentate si incapatoare sunt ideale pentru un dormitor mic. De asemenea, se pot alege dimensiuni avantajoase pentru patul tau astfel incat sa nu fie nici prea mare si sa ocupe spatiul inutil, dar nici neincapator.

Odata ce stii de unde vrei sa cumperi, poti alege culoarea, materialul si stilul pieselor de mobilier. Fiind vorba despre piese pe care le vei folosi mult timp de acum inainte, este recomandat sa te indrepti spre un produs de calitate, rezistent si functional. In ceea ce priveste culoarea, aceasta trebuie sa fie intr-o nuanta placuta, relaxanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
#mobila comanda, #mobilier interior , #locuinte