Cum sa-ti reconditionezi usor cada de fonta

Advertorial
Miercuri, 09 August 2017, ora 15:05
375081 citiri
Cum sa-ti reconditionezi usor cada de fonta

(P) Multi dintre noi avem in minte imaginea cazilor de baie vechi si cu urme de rugina. Pe de alta parte, se spune despre cazile de fonta ca "nu au moarte", sunt mai rezistente decat cele din acril, multe dintre ele dainuie de ani buni in casele romanilor. Parca nu ai avea nevoie de deranjul inlocuirii unei cazi.

Intrebarea este - se pot reconditiona cele vechi? Este posibil sa scapi de rugina inestetica sau singura solutie este sa se inlocuiasca cu una noua?

Ei bine, da, cazile din fonta "nu au moarte", si mai mult decat atat, pentru a-i da un aspect nou, curat, igienic si placut, PENOSIL iti propune vopseaua de cada PENOSIL Premium BathCoating, un produs pe baza de apa, inodor, care nu dauneaza mediului inconjurator.

PENOSIL Premium BathCoating este un kit complet de renovare ce contine grund si activator de grund si vopsea si activator de vopsea.

De asemenea poti gasi in pachet si uneltele necesare procesului de renovare: 2 tije de amestec, manusi din plastic, hartie abraziva pentru pregatirea substratului, 2 role pentru aplicare, un maner pentru role si instructiunile de folosire.

Kit-ul de renovare PENOSIL Premium BathCoating este un produs usor de aplicat, cu rezultate foarte bune in timp. Vopseaua nou aplicata dureaza intre 2-4 ani, depinzand de gradul de utilizare si de detergentii folositi pentru igienizare.

Daca doresti sa iti renovezi cada singur (PENOSIL Premium BathCoating fiind un produs "do-it-yourself"), trebuie sa efectuezi cativa pasi inainte de aplicarea vopselei.

Ca si pregatire a suprafetei de renovat, substratul trebuie sa fie bine curatat cu ajutorul hartiei abrazive din pachet pentru inlaturarea prafului, grasimilor si emailului spart, dar nu inainte de a acoperi scurgerea cazii cu banda adeziva de protectie.

Se foloseste hartia abraziva pana ce suprafata devine aspra. Indepartati praful cu ajutorul aspiratorului si aveti grija sa nu se depuna din nou. Spalati cada cu apa apoi lasati sa se usuce foarte bine.

Amestecati grundul cu activatorul de grund si aplicati-l pe toata suprafata cazii cu ajutorul primei role din pachet, avand grija sa evitati scurgerea si orificiul de preaplin, care ar trebui sa fie acoperite cu banda adeziva de protectie, impreuna cu marginile cazii.

Aplicarea vopselei expoxidice propriu-zise trebuie facuta la 12-24 ore dupa aplicarea grundului. Indepartati praful si alte impuritati de pe suprafata si spalati cada cu apa.

Inainte de aplicarea vopselei, suprafata trebuie sa fie perfect uscata.

Amestecati bine vopseaua si activatorul de vopsea. Folositi a doua rola pentru aplicarea uniforma a vopselei.

Respectati timpii de uscare indicati in instructiuni. Inainte de prima utilizare se recomanda spalarea cazii.

Daca vrei o nota de noutate si cada alba pe care o aveai nu mai este in trend sau iti doresti o alta culoare, poti adauga pigment pentru vopsea acrilica (lavabila). Poti viziona explicit procesul de renovare al cazii aici.

Kit-ul de renovare PENOSIL Premium BathCoating este un produs pe baza de apa, nu are miros si este foarte usor de folosit. Il puteti gasi in reteaua de distributie PENOSIL si in magazinele de profil din toata tara.

PENOSIL reprezinta brandul principal al Wolf Group. Wolf Group reuneste unitatile de productie si vanzari ale Krimelte (Estonia), producator printre liderii europeni de materiale si produse chimice pentru constructii, si Olive Quimica (Spania), producator de etansanti si adezivi profesionali, cu 40 de ani de experienta in piata europeana. Produsele PENOSIL se comercializeaza in peste 70 de tari, din intreaga lume.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#reconditionare cada email, #lac cada fonta , #locuinte