Mobila din lemn masiv, o comoara transmisa din generatie in generatie

Advertorial
Marti, 24 Iulie 2018, ora 12:43
21248 citiri
Mobila din lemn masiv, o comoara transmisa din generatie in generatie

Piesele de mobilier din lemn masiv au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si se pare ca acest lucru se intampla nu numai datorita motivelor legate de aspect si durabilitate, ci si pentru diversitatea pe care producatorii cu traditie o ofera astazi.

Intr-un deceniu al spatiilor verzi tot mai putine, al urbanizarii si poluarii masive, al materialelor de calitate precara si ieftine, lemnul si-a pastrat un loc de cinste in preferintele design-erilor de interior.

Mobila din lemn masiv de serie si la comanda

RONEX este o companie din Bucuresti aflata in avangarda realizarii pieselor de mobilier din lemn masiv. RONEX Bucuresti are propria fabrica de productie pentru mobila din lemn masiv amplasata pe Soseaua de centura, in Pantelimon SAI.

Compania are o traditie si o experienta de peste 20 de ani in domeniul productiei de mobila din lemn masiv de stejar. Foarte multi clienti rezidentiali si corporate aleg sa stilizeze spatiile de cazare sau dining cu produsele RONEX datorita atentiei si meticulozitatii cu care este fabricata fiecare piesa de mobilier in parte.

De curand, compania si-a deschis propriul magazin online de mobila din lemn masiv pentru a veni in sprijinul clientilor ce nu au posibilitatea de a se deplasa la sediul firmei sau care isi doresc sa isi mobileze casa fara a umbla din magazin in magazin.

Prin intermediul magazinului online, RONEX pune la dispozitie clientilor o serie de colectii de mobila dormitor lemn masiv, dar si mobila living & dining din lemn masiv de stejar. Produsele din magazinul online sunt DISPONIBILE PE STOC, in dimensiuni standard.

Ce poate fi mai frumos decat sa-ti accesorizezi casa cu obiecte de mobilier atent realizate, durabile si potrivite pentru decorul spatiilor de locuit?

Daca esti din Bucuresti ai posibilitatea de a intra in posesia produselor comandate online direct din magazinul situat in incinta fabricii RONEX,situat pe strada Islazului nr. 5. Pentru ridicarea produselor din magazin este necesara o programare telefonica.

In cazul in care nu esti din Bucuresti, RONEX livreaza oriunde in Romania prin intermediul firmelor de transport marfa partenere, astfel incat produsele sa ajunga in siguranta la destinatar.

Vezi produsele de mobila din lemn masiv aflate pe stoc, dar si alte colectii RONEX disponibile in dimensiuni personalizate la comanda.

Daca e sa ne luam dupa designul, eleganta si durabilitatea sa, mobila din lemn masiv ramane in topul preferintelor celor care pun accent si totdata isi permit aceste calitati.

Designul, eleganta si durabilitatea mobilei din lemn masiv

Mobila din lemn masiv ofera un stimul de frumusete oricarei camere in care este utilizata. Indiferent daca alegi mobila pentru dormitor sau mobila pentru living, oricare dintre aceste spatii de locuit poate avea parte de avantajele nenumarate pe care mobila din lemn masiv le ofera.

Lemnul masiv este folosit ca material standard pentru obiecte de mobilier inca din antichitate. Acest lucru se intampla datorita puterii si durabilitatii sale. Investitia in mobila din lemn masiv este una ce merita pe termen lung, fiindca daca piesele sunt bine intretinute pot deservi mai multe generatii.

Piesele de mobilier din lemn masiv castiga valoare in timp. In primul rand este o mobila care nu se demodeaza niciodata.

Ai mare grija ce furnizor alegi

Internetul abunda de diversi furnizori care pretind ca ofera mobila din lemn masiv, insa calitatea produselor lor este de multe ori indoielnica, uneori chiar neavand nicio legatura cu lemnul masiv.

Cu produsele RONEX stai linistit, poti fi sigur de calitatea produselor furnizate. Alegand RONEX beneficiezi de consultanta specializata de la specialisti cu traditie ai domeniului.

Iti recomandam sa accesezi site-urile www.ronexprod.ro (mobila LA COMANDA) si www.ronexmag.ro (mobila de SERIE), sa aloci timp pentru a naviga prin diversele colectii disponibile acolo (MODERN, CONTEMPORAN, CLASIC, INDUSTRIAL) si sa alegi mobila care ti se potriveste si care te reprezinta cel mai bine.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#mobila lemn masiv, #dormitor lemn masiv , #locuinte