Cat va costa un apartament pentru familie

Joi, 14 Iunie 2012, ora 07:18
7856 citiri
Cat va costa un apartament pentru familie
Foto: Land House

Pretul locuintelor a scazut dramatic in ultimii ani, iar acest lucru se reflecta foarte bine si pe piata apartamentelor potrivite pentru familii.

Desi "batalia" se da mai mult pe segmentul apartamentelor cu 2 camere, avand in vedere pretul mai scazut, si pe piata apartamentelor de 4 camere, in care ar putea locui confortabil o familie cu doi copii, se pot gasi oferte bune.

In Bucuresti se pot gasi apartamente cu patru camere si la preturi de pana in 50.000 de euro, insa, evident, acestea au dimensiuni reduse si nu ofera confort sporit.

In zona Apusului (Militari), puteti gasi un apartament de 68 mp utili, semidecomandat, cu doua bai, aflat la etajul 5 din 10 al unui imobil construit in 1972, la pretul de 49.550 de euro. Potrivit anuntului de pe imobiliare.ro, apartamentul este prospat renovat si poate fi vandut complet mobilat.

La un pret putin mai mare, de 51.000 de euro, puteti gasi un apartament cu patru camere in zona Delfinului (Pantelimon). Locuinta are doar 66 mp utili, o singura baie si un balcon si se afla la etajul 1 intr-un bloc din 1975. In schimb, apartamentul este decomandat, desi nu exista imbunatatiri.

Cu 57.000 de euro puteti achizitiona un apartament de 90 mp utili, aflat in zona Brancoveanu. Locuinta are nevoie de renovare, insa este decomandata si dispune de doua bai si doua balcoane, dintre care unul este inchis.

Preturile se majoreaza considerabil odata ce va orientati spre zone mai putin periferice si spre apartamente in imobile construite mai recent.

De exemplu, pentru un apartmanent de pe Bulevardul Ghencea, intr-un bloc in 1986, pretul cerut la vanzare este de 70.000 de euro. Locuinta are multiple imbunatatiri, cum ar fi tamplarie cu geam termopan, faianta, gresie, parchet, usa metalica si este dotata cu aer conditionat.

Atat bucataria, cat si restul casei, se vand mobilate, potrivit anuntului.

In Timisoara, zona Sagului, un apartament de 4 camere, cu suprafata utila de 75 mp, este pus in vanzare la pretul de 50.000 de euro.

Locuinta este decomandata, are doua bai si un balcon inchis, in care se poate ajunge din doua camere. Printre dotari se numara parchetul din lemn masiv, gresie, faianta, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan si usa din lemn masiv la intrare.

Pentru 54.000 de euro puteti cumpara un apartament de nu mai putin de 134 de mp utili, in zona Stefan cel Mare. Locuinta, aflata la primul etaj, are o baie si un WC de serviciu, un balcon si o boxa la subsol.

De asemenea, interiorul este renovat, iar in pret intra si mobila. De asemenea, bucataria este complet mobilata si utilata.

Un apartament din zona Freidorf, de 95 mp utili, se vinde pentru suma de 65.500 euro. Locuinta este renovata, avand tavanul imbracat in rigips, partea electrica schimbata complet si incalzire prin pardoseala in baia de serviciu.

In plus, din sufragerie se poate iesi pe o terasa de 100 mp, complet amenajata. Pe langa dotarile standard, proprietarul vinde locuinta si cu tot cu frigider, aragaz, hota, aparatura hi-fi si televizor, precum si cu mobila.

In Cluj-Napoca, apartamentele cele mai ieftine de acest gen se gasesc in zona Manastur. Aici, o locuinta de 74 mp utili, la parterul unei vile cu doua etaje, costa 56.500 de euro. Imobilul a fost finalizat in 2006, iar locuinta dispune si de o boxa la subsol. De asemenea, exista un loc de parcare aferent apartamentului.

Pentru un apartament de 4 camere, cu 123 mp utili, la mansarda, in zona Floresti, va trebui sa platiti 61.000 de euro. Locuinta se afla intr-un bloc nou, finalizat in 2007, finisat cu geam termopan, gresie si faianta, parchet si centrala termica.

Bucataria este mobilata si utilata, iar in pret intra si un loc de parcare in fata blocului.

In zona Zorilor, un apartament cu 77 mp, doua balcoane si un garaj este scos la vanzare pentru suma de 69.900 de euro. Apartamentul are doua balcoane si doua bai, din care una de serviciu, doar cu dus, iar finisarile consta in parchet din lemn masiv, geamuri termopan, usa antiefractie si centrala termica. Locuinta se vinde complet mobila si cu bucataria utilata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#preturi apartamente 4 camere, #apartamente 4 camere Bucuresti, #apartamente 4 camere Cluj , #preturi apartamente