Ziare.com

Garsoniera la 16.000 de euro in imobil nou - care sunt ofertele la Targul Imobiliar Project Expo

Vineri, 21 Martie 2014, ora 10:34

   

Garsoniera la 16.000 de euro in imobil nou - care sunt ofertele la Targul Imobiliar Project Expo
Targul Imobiliar Project Expo, care se va desfasura in Capitala in perioada 21-23 martie, vine cu oferte la majoritatea tipurilor de locuinte.

Cea mai ieftina proprietate, situata intr-un imobil nou, este o garsoniera la un pret de 16.000 de euro. Din oferta dezvoltatorilor mai fac parte apartamente cu 2 camere avand preturi intre 24.000de euro si 45.000 de euro, apartamente cu 3 camere incepand de la 40.000 de euro si vile de la 65.000 de euro.

O alta oferta speciala se refera la modalitatile de plata. Locuintele oferite de compania Premier pot fi achizitionate si cu ajutorul sistemului buy-back sau printr-un sistem de esalonare a platii.

"Cu prilejul targului, va avea loc si lansarea singurului site din Romania care va prezenta toate ansamblurile rezidentiale noi din Bucuresti si zona metropolitana. Mai mult de atat, aici vor fi trecute in revista si promotiile din acest segment, dar si cele mai importante informatii din piata imobiliara", spune Adina Patilea, brand manager al targului imobiliar Project Expo.

Pentru cumparatorii de locuinte care inca nu au o solutie din punct de vedere financiar, BRD Groupe Societe Generale ofera solutii multiple de finantare prin intermediul creditelor imobiliare din gama proprie.

Toate aceste oferte, dar si multe altele, vor fi valabile doar pe perioada desfasurarii targului care are loc la Sala Palatului, in perioada 21-23 martie.

Intrarea este libera, iar programul pentru vizitatori este intre orele 10,00 - 18,00 vineri si sambata, iar duminica intre 10,00-16,30.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1888 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor