Ziare.com

Vand apartament. Caut cumparator de trei ani

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 12:50

   

Vand apartament. Caut cumparator de trei ani
Sute de case si apartamente stau la vanzare de mai bine de un an si jumatate, unele chiar de mai mult timp. Cat despre preturi, acestea au evoluat diferit: in cazul caselor, scaderea a fost treptata, iar, in cazul apartamentelor, s-a putut observa o evolutie usor diferita, scaderi urmate apoi de cresteri. Si nimeni nu se inghesuie sa le cumpere.

In total, pe portalul imobiliare.ro sunt 830 de apartamente care au o vechime in piata mai mare de un an, dar procentul acestora din totalul anunturilor este de 5,3%, relateaza MONEY.ro.

In cazul caselor, peste 660 proprietati nu si-au gasit un cumparator de mai bine de un an, ceea ce reprezinta 13,8% din totalul anunturilor. Preturile caselor au fost reduse cu procente cuprinse intre 4 si 31%.

Un apartament nou, de doua camere si cu o suprafata de 50 mp din proiectul rezidential Delea Veche 24, a avut o evolutie a pretului de tip "fierastrau". In luna ianuarie a anului trecut, pretul cerut a fost de 99.000 de euro, dupa care a scazut la 85.000 de euro in februarie, pentru ca in mai acesta sa creasca la 90.000 de euro. In prezent, pretul apartamentelui este stabilit la 85.000 de euro, la care se adauga TVA. Cititi mai mult despre Vand apartament. Caut cumparator de trei ani pe Money.ro.

Citeste mai multe despre preturi apartamente vanzari apartamente
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3013 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor