Vrei casa noua? Iata cele mai bune oferte din Iasi

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 07:14
6558 citiri
Vrei casa noua? Iata cele mai bune oferte din Iasi
Foto: Arhiva

Preturile in scadere ale locuintelor ar putea determina mai multi romani sa isi cumpere un apartament nou, in aceasta primavara, ofertele din marile orase fiind potrivite si pentru programul Prima Casa.

Preturile garsonierelor pornesc, in Iasi, de la 10.000 de euro, pentru o locuinta de numai 11 - 14 mp. Totusi, daca doriti mai mult de atat, va trebui sa platiti cel putin 14.900 de euro. La acest pret este scoasa la vanzare o garsoniera de 17 mp utili, in zona Podu Ros.

Locuinta se vinde complet mobilata si utilata, are gresie, faianta, parchet si geamuri termopan si este decomandata, aflandu-se la etajul 2 dintr-un total de 3.

In zona Dancu sunt scoase la vanzare garsoniere de 32 mp sau 40 mp, intr-un bloc in curs de finalizare, la preturile de 15.000, respectiv 17.000 de euro. Apartamentele vor avea finisaje moderne, inclusiv geamuri termopan, usa metalica, parchet si baie utilata complet, precum si centrala termica proprie.

De asemenea, apartamentele sunt decomandate si au si un balcon inchis, potrivit anuntului de pe imobiliare.ro.

Pentru 28.000 de euro puteti cumpara o garsoniera cu o suprafata utila de 33 mp, in zona Pacurari, intr-un imobil construit in 2011, cu patru nivele. Locuinta este decomandata, are un balcon inchis si este finisata, cu geamuri termopan, tamplarie PVC, usa metalica, parchet, gresie si faianta. In plus, proprietarul accepta plata prin intermediul programului Prima Casa.

Tatarasi este cea mai ieftina zona pentru apartamentele cu doua camere, preturile incepand in jurul sumei de 22.000 de euro. Cu acesti bani ati putea cumpara un apartament cu 32 mp utili, cu imbunatatiri, insa nedecomandat. Pe de alta parte, locuinta se vinde complet mobilata.

In zona Mircea cel Batran, pretul creste la 27.500, pentru un apartament aflat intr-un bloc din 1978, cu o suprafata utila de 44 mp, imbunatatit cu gresie, faianta, parchet si var lavabil.

Cu 31.500 de euro puteti achizitiona un apartament cu 2 camere in zona Alexandru cel Bun, renovat complet, cu 40 mp utili. In anunt se precizeaza ca se poate vinde si mobilat. Apartamentul se afla la etajul 7 din 10, are un balcon inchis si este dotat cu un senzor de fum.

In zona Nicolina, un apartament cu o suprafata de 54 mp, distribuit pe doua etaje (5 si 6), intr-un imobil finalizat in acest an, este scos la vanzare pentru 33.000 de euro. Dezvoltatorul ofera, in acest pret, si mobila, precum si electrocasnicele (frigider, aragaz, hota).

Pentru un apartament cu trei camere, semidecomandat, cu o suprafata utila de 55 mp, in zona Dacia, va trebui sa platiti 34.000 de euro. Apartamentul se afla intr-o cladire construita in 1980 si beneficiaza de imbunatatiri. In plus, locuinta se vinde partial mobilata, iar bucataria este utilata.

Cu aproape 10.000 de euro mai scump se vinde un apartament in zona Metalurgie, in spatele Iulius Mall. Locuinta este decomandata, are 52 mp, se afla la primul etaj din 4 si are un balcon inchis.

Un apartament mult mai mare, de 76 mp utili, cu doua bai si doua balcoane inchise, aflat la etajul 8 dintr-un imobil situat in zona Frumoasa, costa 45.000 de euro. De asemenea, este inclusa si o boxa aflata la subsolul cladirii.

Pe segmentul apartamentelor cu patru camere pretul minim este de 50.000 de euro, cerut pentru o locuinta din zona Mircea cel Batran. Apartamentul are doua bai, doua balcoane inchise si o suprafata utila de 110 mp. Pe langa imbunatatirile clasice, locuinta dispune si de propria centrala termica.

In zona Bicaz, un astfel de apartament, cu 98 mp, aflat la etajul 5, costa 56.300 de euro. Totusi, proprietarul mentioneaza ca pretul este negociabil.

Contra sumei de 69.000 de euro puteti cumpara un apartament in zona centrala, cu 92 mp utili, aflat la ultimul etaj al unui imobil cu 8 nivele, ridicat in 1987. Apartamentul se vinde nemobilat si neutilat, cu exceptia bucatariei, care este partial mobilata si este dotata cu hota.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#preturi garsoniere Iasi, #preturi apartamente Iasi , #preturi apartamente