Ziare.com

Millennium Bank a dat startul la Prima Casa 4

Marti, 21 Iunie 2011, ora 10:39

   

Millennium Bank a dat startul la Prima Casa 4
Millennium Bank a inceput sa acorde credite, in cadrul celei de-a patra editii a programului guvernamental Prima Casa, avand disponibile fonduri de 50 de milioane de euro in acest sens.

Suma este echivalenta cu imprumuturile totale acordate in primele trei editii ale programului, potrivit unui comunicat al bancii, remis marti Ziare.com.

Clientii pot beneficia de credite Prima Casa in euro, al caror singur cost este dobanda variabila, calculata ca suma dintre Euribor la trei luni si marja de 4%. Comisioanele de analiza si de acordare sunt gratuite, iar costul evaluarii locuintei este suportat de catre banca.

"Clientii nostri s-au aratat interesati de credite Prima Casa, asadar vom fi un jucator activ si in aceasta editie a programului. Astfel, ne continuam eforturile de a le oferi clientilor solutii accesibile de finantare pentru achizitia unei locuinte", a declarat Eliza Erhan, director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Oferta de creditare a Millennium Bank mai include si credite ipotecare cu avans de 10% si marja incepand de la 5%, credite de nevoi personale cu ipoteca a caror suma maxima ajunge pana la 75% din valoarea garantiei si care au marje incepand de la 6%, precum si credite de refinantare care se potrivesc unor profiluri variate de clienti.

Recent, atat BRD - Groupe Societe Generale, cat si BCR au anuntat ca au inceput oferirea de credite in cadrul Prima Casa 4.

Citeste mai multe despre Prima Casa 4 Millennium Bank Prima Casa
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 903 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor