Millennium Bank a dat startul la Prima Casa 4

Marti, 21 Iunie 2011, ora 10:39
1217 citiri
Millennium Bank a dat startul la Prima Casa 4
Foto: Emaramures

Millennium Bank a inceput sa acorde credite, in cadrul celei de-a patra editii a programului guvernamental Prima Casa, avand disponibile fonduri de 50 de milioane de euro in acest sens.

Suma este echivalenta cu imprumuturile totale acordate in primele trei editii ale programului, potrivit unui comunicat al bancii, remis marti Ziare.com.

Clientii pot beneficia de credite Prima Casa in euro, al caror singur cost este dobanda variabila, calculata ca suma dintre Euribor la trei luni si marja de 4%. Comisioanele de analiza si de acordare sunt gratuite, iar costul evaluarii locuintei este suportat de catre banca.

"Clientii nostri s-au aratat interesati de credite Prima Casa, asadar vom fi un jucator activ si in aceasta editie a programului. Astfel, ne continuam eforturile de a le oferi clientilor solutii accesibile de finantare pentru achizitia unei locuinte", a declarat Eliza Erhan, director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Oferta de creditare a Millennium Bank mai include si credite ipotecare cu avans de 10% si marja incepand de la 5%, credite de nevoi personale cu ipoteca a caror suma maxima ajunge pana la 75% din valoarea garantiei si care au marje incepand de la 6%, precum si credite de refinantare care se potrivesc unor profiluri variate de clienti.

Recent, atat BRD - Groupe Societe Generale, cat si BCR au anuntat ca au inceput oferirea de credite in cadrul Prima Casa 4.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Prima Casa 4, #Millennium Bank Prima Casa , #prima casa