Prima Casa primeste inca 500 de milioane de lei

Joi, 15 Iunie 2017, ora 17:52
3395 citiri
Prima Casa primeste inca 500 de milioane de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Finantelor Publice a aprobat joi, 15 iunie, alocarea rezervei nerepartizate de 500 milioane de lei pentru programul Prima Casa, la solicitarea Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.

Plafonul ramas nealocat, in suma de 500 milioane lei, a fost repartizat urmatorilor finantatori:

S-a luat in considerare gradul de utilizare a plafoanelor alocate finantatorilor pana la data de 7 iunie 2017.

Prin Hotararea de Guvern nr.80/2017 s-a aprobat alocarea unui plafon total al garantiilor pentru creditele destinate achizitiei/constructiei de locuinte in cadrul Programului in suma totala de 2,5 miliarde de lei, se arata intr-un comunicat la Ministerului Finantelor.

Din plafonul total al garantiilor pentru anul 2017 in valoare de 2,5 miliarde de lei, in data 09.03.2017 suma de 2 miliarde lei a fost pusa la dispozitia finantatorilor participanti in program, diferenta de plafon de 500 milioane de lei urmand sa fie alocata ulterior in functie de gradul de utilizare a plafoanelor alocate.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Prima Casa milioane Grindeanu , #prima casa