Ziare.com

Primele 100 de dosare pentru Prima Casa 3 au fost aprobate

Miercuri, 09 Februarie 2011, ora 15:28

   

Primele 100 de dosare pentru Prima Casa 3 au fost aprobate
Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM a aprobat deja primele o suta de dosare pentru credite ipotecare in cadrul programului Prima Casa 3, la o saptamana dupa repornirea acestuia.

Totusi, potrivit unui sondaj realizat de Ziarul Financiar in randul bancilor, nici una nu a acordat inca si imprumutul.

"Dupa primirea aprobarii, trecem intr-o etapa care depinde de mai multi factori (disponibilitate vanzator, cumparator, notar, documente necesare autentificarii contractelor) si mai sunt necesare cateva zile pana la acordarea efectiva a creditului", au spus reprezentantii Raiffeisen Bank.

Raiffeisen, care are al treilea plafon ca marime dupa BCR si BRD, a trimis 100 de dosare la FNGCIMM si are alte cateva sute in curs de analiza.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/ angajat. Afla mai multe AICI!

La Banca Romaneasca s-au primit 300 de solicitari de analiza, 12 fiind trimise catre Fondul de Garantare, iar, la Banc Post, s-au primit 50 de dosare.

In 2011, Guvernul a aprobat un fond de garantii de 200 de milioane de euro, bani ramasi neutilizati din programele Prima Casa din anii anteriori.

Citeste mai multe despre prima casa 3 aprobare dosare Prima Casa
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2232 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor