Saramet: Estimam ca vom primi zilnic 30-40 de dosare pentru Prima Casa 3

Duminica, 06 Februarie 2011, ora 15:04
1397 citiri
Saramet: Estimam ca vom primi zilnic 30-40 de dosare pentru Prima Casa 3
Foto: TopNews

Fondul National de Garantare (FNGCIMM) a primit in total circa 40 de dosare in primele trei zile de la demararea programului Prima Casa 3, urmand sa se ajunga la un ritm zilnic de 30-40 de dosare, sustine presedintele Fondului.

Fondul National de Garantare primeste dosare pentru Prima Casa 3 incepand cu 1 februarie.

"Cred ca vom ajunge sa primim 30-40 de dosare in fiecare zi, poate chiar mai mult. Pentru inceput, in primele trei zile am primit in total aproximativ 40 de dosare", a mentionat presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM), Aurel Saramet.

Acesta a mai spus ca s-au constatat unele nelamuriri legate de certificatul energetic pentru cladire si pentru apartamente la intocmirea documentelor pentru dosar. Nelamuririle sunt legate de modalitatile de completare, insa Saramet considera ca acestea se vor clarifica in perioada urmatoare.

Executivul a aprobat in 19 ianuarie hotararea de Guvern prin care programul "Prima Casa" beneficiaza de finantare si in 2011, in valoare de pana la 200 de milioane de euro, conditiile de derulare a programului ramanand aproape neschimbate.

Plafoanele de garantare au ramas neschimbate, respectiv 75.000 euro pentru construirea unei case, 70.000 pentru achizitionarea unei locuinte noi si 65.000 pentru cumpararea uneia vechi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Prima Casa, #dosare Prima Casa, #imprumut Prima Casa , #prima casa