Casa mini: cum sa traiesti pe 24 de mp

Sambata, 18 Iunie 2011, ora 18:18
5953 citiri
Casa mini: cum sa traiesti pe 24 de mp

Ideile mari vin deseori in ambalaje mici. Atat in Europa, cat si in Statele Unite, tendinta constructorilor este de a micsora spatiul locuibil, oferind case mici, mobile si, cel mai important, ieftine.

Ratele la creditul ipotecar si cheltuielile de intretinere au fost cele care l-au pus pe Jay Shafer pe ganduri. Proprietarul unei case in California, Shafer a masurat tot ce era in plus la casa si s-a ales cu o idee de constructie: casa mini.

S-a ales cu un spatiu de numai 24 mp care contine o bucatarie, o baie si un living care se transforma in dormitor. In plus, are si roti. A infiintat o companie prin care sa produca aceste case si astfel a pus bazele unui business profitabil. O mini-casa costa aproximativ 30.000 de euro.

Locuinta a devenit din ce in ce mai populara, devreme ce poate fi construita dupa nevoile si bugetul proprietarului. Poate ca nu pretul este factorul decisiv in achzitionarea unei astfel de case.

Atractia pentru spatiul restrans poate fi atribuita si instinctului, acelasi instinct care ne face sa ne construim casute in copaci, cand suntem mici. Ne ofera confort si siguranta.

Citeste mai multe despre Casa mini: cum sa traiesti pe 24 de mp pe Business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#casa mini, #casa suprafata mica, #casa afacere , #proiecte constructii