Cum alegi materialele de constructii pentru casa: 4 criterii fundamentale pentru rezultate remarcabile

Advertorial
Miercuri, 27 Februarie 2019, ora 13:15
14658 citiri
Cum alegi materialele de constructii pentru casa: 4 criterii fundamentale pentru rezultate remarcabile

Alegerea materialelor de constructii reprezinta principalul pas cu care trebuie sa incepi atunci cand te hotarasti sa iti faci o casa noua ori sa o renovezi pe cea veche. Daca faci investitii istete, cu timpul nu vei observa doar diferenta din buzunarul tau, ci si rezistenta lucrarilor.

Multe persoane care se hotarasc sa construiasca o casa ori sa isi amenajeze locuinta pun pe primele locuri echipa de muncitori si bugetul mic, insa adevarul este ca depozitul de materiale de constructii cu care vei colabora se va dovedi la fel de important.

In prezent, exista pe piata multe firme de constructii si distribuitori de materiale de constructie, asa ca poate fi dificil sa evaluezi locul de unde sa faci cumparaturile.

Ca sa te feresti de la inceput de alegerile gresite, asigura-te ca respecti urmatoarele reguli impartasite de specialistii in domeniu.

1. Nu te grabi sa optezi pentru cel mai mic pret de pe piata

Un depozit de materiale de constructii si o firma de proiectare care isi vand produsele si serviciile la un pret mic pot parea cele mai bune alegeri la inceput.

Bineinteles, este important sa te incadrezi si in bugetul pe care il ai la dispozitie, mai ales ca trebuie luat in considerare si faptul ca pe parcursul proiectului mai pot sa apara cheltuieli suplimentare.

Dar daca inca nu esti pregatit financiar pentru a cumpara materiale de constructii de calitate, nu ar trebui sa te grabesti, ci sa mai strangi putini bani.

Alegerea unor materiale de constructii de calitate, durabile, te vor scuti mai tarziu de multe batai de cap, chiar daca pe termen scurt vei fi nevoit sa scoti mai multi bani din buzunar.

2. Informeaza-te din timp asupra materialelor de constructii

Grupurile de pe retelele de socializare si forumurile iti pot fi de un real ajutor atunci cand cauti informatii despre anumite tipuri de materiale de constructii.

Afla din timp in ce merita sa investesti bani, care sunt cele mai potrivite materiale in functie de anumite zone din casa si chiar la ce firme poti sa apelezi pentru lucrari de calitate.

Astfel vei putea sa prezinti in detaliu depozitului de materiale de constructii ce preferinte ai.

3. Apeleaza la o firma de incredere, cu vechime pe piata

Poate fi o adevarata provocare sa alegi o firma de constructii pe care sa te poti baza de la A la Z in realizarea proiectului tau, mai ales daca nu ai luat deloc contact pana acum cu domeniul.

Poti sa vorbesti cu cunostintele tale, dar la fel de bine te poti informa si singur pe internet. Criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand faci cercetare sunt: vechimea pe piata, reputatia, succesul in domeniu si portofoliul.

Daca le bifeaza pe toate ori pe majoritatea dintre acestea, atunci vei sti ca urmeaza sa bati palma cu o firma de incredere, care nu are doar o echipa de calitate, cu experienta, ci si un depozit de materiale de constructii de nota zece.

Spre exemplu, S.C CID CORPORATE CONSTRUCT S.R.L este o firma de constructii si distribuitor materiale de constructii cu o traditie de 13 ani in Romania. Aceasta a preluat inca din 2015 locul intai pe Bucuresti ca partener AdePlast.

Firma este aliatul tau de la inceputul pana la finalul proiectului - ofera proiectare, echipa de constructie si materiale de constructie - tot ceea ce are nevoie o persoana fizica ori juridica, avand acoperire pentru Bucuresti si Ilfov.

In depozitul online de materiale de constructii esti asteptat cu peste 350 de produse de calitate la preturi fara concurenta.

4. Opteaza pentru un depozit cu materiale de constructii care are resurse

Vei evita multe batai de cap daca vei alege un depozit de materiale de constructii cu o gama completa de produse, in care sa gasesti tot ceea ce ai nevoie. Astfel nu vei mai face cercetari si drumuri suplimentare, ci vei merge la sigur intr-un loc.

In plus, daca nu ai deja o echipa de meseriasi cu care sa colaborezi, atunci este indicat sa bati palma cu o firma de constructii care sa te ajute atat cu materialele necesare, cat si cu proiectarea si dezvoltarea proiectului.

Astfel lucrurile vor evolua mai usor si nu va mai trebui sa stai sa explici de mai multe ori ceea ce iti doresti sa obtii.

Visul tau de a obtine casa pe care ti-o doresti are baze solide atunci cand colaborezi cu o firma de constructii de incredere si achizitionezi materiale de calitate.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#materiale constructii, #firma constructii, #depozit materiale constructii, #depozit online , #proiecte constructii