Privilege Residence: Apartamente complet mobilate si utilate, la 805 euro/mp (+TVA). Vino sa le vezi in weekend!

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 09:03
7174 citiri
Privilege Residence: Apartamente complet mobilate si utilate, la 805 euro/mp (+TVA). Vino sa le vezi in weekend!

Departe de poluarea orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, ansamblul este locul ideal pentru o viata traita in armonie cu natura.

Compania CGA Home Consulting, agentul exclusiv de promovare a ansamblului rezidential Privilege Residence, din nordul Capitalei, organizeaza "Weekend-ul Portilor Deschise" in zilele de 10, 11 si 12 octombrie. Vizitatorii sunt asteptati intre orele 10:00 si 20:00.

Situat in apropierea aeroportului international Henri Coanda (Otopeni) si a padurii Petresti, complexul Privilege Residence ofera acces direct spre DN1 (Sos. Bucuresti-Ploiesti). Departe de poluarea orasului, dar aproape de facilitatile oferite de acesta, complexul este locul ideal pentru o viata traita in armonie cu natura - la aer curat, liniste si verdeata.

Finalizat in anul 2010, ansamblul propune un nou stil de viata, plin de confort si eleganta. In plus, te poti muta imediat!

Finisaje si mobilier de lux:

Ansamblul rezidential este compus dintr-un total de 28 de apartamente cu trei si patru camere, cu suprafete cuprinse intre 135 si 177 de metri patrati construiti. Fiecare unitate locativa este finisata in stil occidental, cu materiale premium, precum si complet mobilata si utilata:

  • baile sunt finisate cu piatra si granit si complet echipate;
  • bucatariile au frigider, congelator, masina de spalat vase, cuptor, plita, hota (marca Franke), aspirator, ustensile de bucatarie (inclusiv vesela si tacamuri) ;
  • dormitoarele sunt mochetate, mobilate cu mobilier de lux (import Olanda - Bloom Project) si au inclusiv saltele si lenjerie de pat;
  • camerele sunt dotate cu aer conditionat (prin ventiloconvectoare), cablu TV, telefonie fixa si internet.

Preturi:

Valoarea de achizitie pentru apartamentele din cadrul Privilege Residence este de 805 euro pe metru patrat construit, plus TVA de 24%. Aceasta suma include atat apartamentul propriu-zis, complet finisat, mobilat si utilat, cat si un loc de parcare gratuit si o cota parte indiviza de teren (din curtea comuna, gradina, piscina si locul de joaca amenajat pentru copii).

Relaxare:

Privilege Residence este gandit astfel incat sa ofere locatarilor o viata cat mai relaxanta si detasata de stresul cotidian. Astfel, printre facilitatile oferite de acesta se numara o piscina de 14x5,7 metri, acoperita si incalzita, sauna, o zona de relaxare, spatii de joaca pentru copii, gradini si locuri de parcare. Curtea este complet amenajata cu alei interioare, vegetatie si sistem de irigare automat. Per total, complexul dispune de un teren de 4.575 metri patrati.

Securitate:

Pe langa gradul ridicat de confort, dezvoltatorii ansamblului din nordul Bucurestiului au acordat o atentie sporita si sigurantei locatarilor. Astfel, accesul in complex se face pe baza de cartela si videointerfon, existand si un sistem cu bariera cu protectie la inchidere. De asemenea, intregul complex este monitorizat cu un sistem de supraveghere cu 17 camere video.

Dotari:

Complexul dispune de un sistem de incendiu Apollo Fire Detectors si are o centrala de avertizare de incendiu cu senzori pe fiecare etaj. De asemenea, fiecare dintre cele trei scari este dotata cu cate un ascensor de 625 de kilograme (Schindler Romania). Intreaga cladire se incadreaza in clasa A de performanta energetica (consum redus de energie).

Fondata de catre Catalin Apetri, ca Managing Director, compania CGA Home Consulting activeaza pe piata imobiliara autohtona din 2013.

Mai multe informatii despre Privilege Residence pot fi gasite pe site-ul proiectului: www.privilegeresidence.ro.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#apartamente Privilege Residence, #porti deschise Privilege Residence, #oferta Privilege Residence , #proiecte imobiliare