Dezvoltatorul complexului Green Lake a cerut intrarea in insolventa

Luni, 30 Mai 2011, ora 17:13
3832 citiri
Dezvoltatorul complexului Green Lake a cerut intrarea in insolventa

Proiectul rezidential Green Lake ar putea intra in insolventa, dupa ce dezvoltatorul complexului, Greenlake Development, a depus in urma cu o saptamana o cerere in acest sens la Tribunalul Bucuresti.

Pentru proiectul a carui prima faza, totalizand circa 160 de apartamente si vile este finalizata, a fost depusa cererea de intrare in insolventa pe 27 mai, iar termenul de judecata a fost stabilit pe 1 iunie, conform Mediafax.

Green Lake este un proiect rezidential de 110.000 metri patrati situat in nordul Bucurestiului, construit pe un teren de 107.000 de metri patrati pe malul lacului Grivita.

Acesta este realizat de compania de dezvoltare imobiliara Quality Living Developers (QLD), apartinand unui grup de oameni de afaceri din Grecia, prin intermediul Greenlake Development.

Complexul ar urma sa cuprinda la finalizare peste 540 de apartamente si vile, investitia fiind estimata la circa 100 milioane euro, potrivit declaratiilor anterioare ale reprezentantilor dezvoltatorului.

La sfarsitul lui 2009, datoriile Quality Living Developers depaseau 155 de milioane de lei (peste 36 milioane de euro).

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Green Lake, #insolventa proiect green Lake, #proiect imobiliar Green Lake , #rezidential