Targ imobiliar dedicat Primei Case, organizat in iulie

Marti, 09 Iunie 2009, ora 13:56
1592 citiri
Targ imobiliar dedicat Primei Case, organizat in iulie
Foto: Project Expp

Datorita interesul manifestat de clienti pentru programul guvernamental "Prima Casa", in perioada 17 - 19 iulie se va organiza Targul Imobiliar Project Expo: Prima Casa, la Palatul Copiilor din Bucuresti.

In cadrul acestui targ, dezvoltatorii vor accepta inscrieri pentru programul "Prima Casa", prin intermediul caruia cei care sunt interesati de achizitionarea primei locuinte vor primi garantii din partea statului, pentru obtinerea unui credit ipotecar, se arata intr-un comunicat al Project Expo, remis Ziare.com.

Doritorii pot achizitiona locuinte deja disponibile din fondul locativ, locuinte nou construite sau cele care vor fi gata in perioada de derulare a programului, Ministerul Finantelor urmand sa stabileasca toate conditiile necesare pentru ca persoanele interesate sa stie exact cui trebuie sa se adreseze si care sunt obligatiile fiecarei parti.

Statul va garanta o suma de 60.000 de euro din valoarea totala a locuintei, in timp ce bancile vor percepe un avans de maximum 5% din valoarea creditului. De asemenea, cei care vor apela la acest program vor beneficia de un TVA redus, de 5%, la achizitionarea casei.

Pentru a putea paticipa la program, bancile trebuie sa aiba sucursale in toata tara, sa accepte un avans de maximum 5% si sa practice un nivel de dobanzi sub cele existente pe piata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#Targ Imobiliar Expo, #Targ Project Expo, #targ Prima Casa, #programul Prima Casa , #targ imobiliar