Vreti casa in jurul Capitalei? Vedeti cele mai ieftine terenuri

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 07:14
13812 citiri
Vreti casa in jurul Capitalei? Vedeti cele mai ieftine terenuri
Foto: Arhiva

Constructia unei case poate fi o varianta mai ieftina decat achizitia unei locuinte, mai ales daca luati un teren putin in afara Capitalei.

De asemenea, puteti obtine si ajutorul statului, prin programul Prima Casa, ce va fi inlocuit de Noua Casa.

Terenurile din jurul Bucurestiului pot costa chiar si sub 10.000 de euro, crescand in functie de locatie si alte aspecte, cum ar fi utilitatile disponibile.

La iesirea din vest prin Prelungirea Ghencea, la 1,7 kilometri de soseaua Bucuresti - Domnesti, puteti cumpara loturi cu suprafete cuprinse intre 400 si 1.000 de metri patrati la preturi de 25 - 40 de euro/mp.

Locatia beneficiaza de curent electric si iluminat stradal, iar canalizarea este in curs de executie, lucrarile fiind demarate in octombrie 2012. Deocamdata, pe strada respectiva, Topaz, exista drum pietruit, dar s-a demarat si un proiect de asfaltare. La 10 - 15 minute de mers se afla si un supermarket si un centru comercial.

Proprietarul accepta plata in rate pe o perioada de maximum doi ani, cu 50 la suta avans, potrivit anuntului publicat pe site-ul imobiliare.ro.

In comuna Pantelimon este scos la vanzare un teren de 420 mp, cu o deschidere la strada de 14 metri, pentru suma de 14.800 de euro. In zona exista deja utilitati si curent electric, iar drumul este pietruit.

In apropiere se afla un magazin Selgros, iar terenul are deja autorizatie de constructie P + 1.

Pentru un lot de 500 mp in Bragadiru, strada Ametistului, pretul cerut este de 15.000 de euro. Fiecare lot are deschidere de 22,7 metri la drumul de servitute, care are, in total, 8 metri latime.

Zona este rezidentiala, avand deja certificat de urbanism, iar in vecinatate sunt construite cateva vile. Ca si mai sus, strada face parte din proiectul primariei Bragadiru privind canalizarea, apa curenta si asfaltarea drumurilor publice.

In spatele complexului comercial Militari, in zona blocurilor Style Residence si Militari Residence, in comuna Chiajna, sunt puse in vanzare mai multe loturi cu suprafete de 300, 400 sau 500 de metri patrati, la care se adauga si cote de drum de servitute de aproximativ 70, 95 si 120 mp.

Pentru cea mai mica parcela, de 300 mp, pretul este de 20.477 de euro. Intre blocurile din ansamblurile rezidentiale si terenuri drumul este neasfaltat.

In zona Pipera Lac puteti cumpara un teren de 300 mp, cu o deschidere la drum de 14 metri, contra sumei de 30.000 de euro. In regiune exista deja apa, canalizare, electricitate si alimentare cu gaz.

Daca nu doriti sa mai pierdeti timp si bani pentru a face un proiect de casa, puteti cumpara un teren care vine cu toate actele si proiectele necesare. In zona Berceni din Capitala, este un pus in vanzare un teren de 390 de mp, la pretul de 35.000 de euro.

Parcela se vinde cu proiect de casa P+M si proiectul gata facut, existand acte de cadastru, intabulare si certificat de urbanism. In plus, proprietarul isi pune la dispozitie si serviciile de constructor, fiind inginer de profil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#terenuri casa ieftine Bucuresti, #vanzare terenuri casa Bucuresti , #terenuri intravilane