Black Friday si la case! Oferta de nerefuzat

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 14:05
4696 citiri
Black Friday si la case! Oferta de nerefuzat
Foto: Heavy

De Black Friday, Imobiliare.ro isi propune sa garanteze clientilor vanzarea proprietatilor rezidentiale, drept pentru care anunturile publicate de proprietari pe Imobiliare.ro in perioada 21 - 28 noiembrie vor beneficia de promovare timp de sase luni.

Practic, in schimbul sumei de 10 euro, costul publicarii si promovarii pentru 30 de zile, un anunt de vanzare sau inchiriere poate ramane activ pe portal timp de o jumatate de an, se arata intr-un comunicat remis vineri Ziare.com.

"Prin aceasta initiativa, in aceasta saptamana urmarim sa atragem 2.000 de anunturi noi de la proprietari. Statisticile noastre arata ca, in actualul context de piata, o perioada de sase luni de zile este mai mult decat suficienta pentru tranzactionarea unei proprietati - atat timp cat aceasta este listata la un pret corect, bineinteles.

Acesta este si motivul pentru care, in opinia noastra, oferta de Black Friday reprezinta, de fapt, o garantie a vanzarii", afirma Viorel Popescu, product manager pentru segmentul proprietari.

Cat de repede se vinde un apartament

Un studiu Imobiliare.ro arata ca perioada medie de vanzare a unei proprietati rezidentiale cu un pret de pana la 60.000 de euro (care reprezinta si majoritatea ofertelor pe segmentul vanzarilor de apartamente) este de circa 65 de zile.

Apartamentele mai scumpe de 100.000 de euro se tranzactioneaza, in medie, in 80 de zile, in vreme ce casele "ies din piata" in aproximativ trei luni.

Topul celor mai atractive orase pentru investitorii in imobiliare

Pretul cerut si cel oferit

Conform studiului Imobiliare.ro, care citeaza statistici efectuate de Analize Imobiliare, marjele de negociere acceptate de catre proprietari variaza in functie de palierul de pret luat ca reper.

La modul general, apartamentele din categoria Prima Casa se tranzactioneaza cel mai aproape de ultimul pret cerut, intr-o marja medie de negociere de 4%.

Pentru cele mai scumpe, de peste 100.000 de euro, corectia din timpul discutiilor cu clientul final este ceva mai ridicata, ajungand la un nivel de 7%.

Pe de alta parte, pentru case si terenuri variatiile se situeaza la o medie de 10% si, respectiv, 16% se arata in comunicat.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Imobiliarero pret anunturi, #siteuri imobiliare, #perioada vanzare casa medie, #pret cerut pret oferit casa, #studiu piata imobiliara Romania, #preturi case Romania , #vanzari imobiliare