Gratar de gradina placat cu piatra - Sfaturi practice pentru maximum de avantaje

Advertorial
Marti, 09 Octombrie 2018, ora 15:20
19371 citiri
Gratar de gradina placat cu piatra - Sfaturi practice pentru maximum de avantaje
Foto: piatraonline.ro

Petrecerea timpului cu prietenii, familia in jurul bucatelor bine rumenite este o relaxare binemeritata, deoarece toata lumea iubeste gratarul in curte.

Daca ai avantajul de a beneficia de curte sau terasa exterioara, atunci un gratar nu are voie sa lipseasca gratarul.

Pentru a profita din plin de avantajele pe care aceste gratare de gradina ti le ofera, sa iei masa in aer liber, sa iti inviti prietenii la tine, sa petreci un timp de calitate fara a cheltui sume mari de bani in oras, este bine sa acorzi putina atentie catorva criterii: achizitie, instalare, amenajare.

Alege un gratar de gradina placat cu piatra naturala decorativa

Un gratar de gradina mai mare te va ajuta sa profiti din plin de momentele in aer liber si sa chemi la tine chiar o intreaga gasca de prieteni. Prin urmare, un astfel de gratar va reusi sa indeplineasca cerintele unui grup mare.

Un gratar placat cu piatra naturala decorativa sau poligonala devine atractia principala. Are un aspect deosebit, fiind placat cu piatra naturala se va armoniza usor si cu restul elementelor din teresa sau gradina ta.

Poti achizitiona un gratar mic placat cu piatra naturala, in cazul in care stii ca nu ai o curte foarte generoasa.

Piatra naturala este un material durabil si rezistent la pete, in plus ofera un aspect natural, potrivit mediului exterior din curte.

Amplaseaza gratarul intr-un loc strategic

De preferat este sa asezi gratarul cat mai aproape de bucataria exterioara, daca ai una. In cazul in care nu exista, apropierea de bucataria din casa este de asemenea un plus. Iti va fi mult mai usor sa ajungi de la frigider afara, pentru a aseza preparatele pe gratar.

O alta referinta pentru asezarea lui este spatiul in care se va lua masa. Gratarul este strans legat de mobilierul de gradina, masa, scaunele sau banchetele unde tu, familia si prietenii va veti bucura de preparatele la gratar.

Foarte important este sa-ti iei masuri de siguranta pentru a nu exista riscul de incendiu. Este exclusa asezarea lui langa pereti inflamabili sau vegetatie, cum ar fi copaci cu inaltime redusa.

Fii atent si la directia in care bate vantul, pentru ca in acea parte se va duce si fumul si cu siguranta nu iti doresti sa se duca peste invitatii tai care stau la masa sau spre peretii casei.

Amenajeaza zona gratarului cu piatra naturala

Chiar daca peisajul din jurul casei tale nu este din filme, nu ai de ce sa iti faci griji. Amenajarea gradinii cu foarte putin efort, va face invitatii sa fie placut surprinsi si sa se simta grozav. Un rol important il au ghivecele cu flori, care aduc un plus de culoare, ele captiveaza si atrag atentia. Vor fi cu siguranta admirate de musafiri.

Ia in considerare iluminatul. Cel mai probabil intalnirile cu gasca la tine in curte se vor intinde pana seara tarziu, astfel ca vei avea nevoie de o iluminare puternica pentru zona gratarului si cea unde pregatesti.

Un pavaj din dale de piatra naturala (travertin, marmura sau granit) va intregi zona din curte a gratarului, in plus, se va potrivi minunat cu un gratar placat cu piatra naturala.

Cu ajutorul unui gratar amenajat in gradina, zilele calduroase vor lua o cu totul alta amploare. Acorda asadar atentie acestei actiuni de instalare si amenajare a gratarului de gradina si te vei bucura de aici inainte de mai multa socializare, relaxare si timp de calitate alaturi de familie si prieteni.

Astazi sunt zeci de variante de unde sa alegi sa comanzi, cea mai rapida si usoara este achizitia online, noi am ales cel mai cunoscut brand din Romania www.piatraonline.ro, de unde am putut alege fie o piatra naturala, fie un gratar de gradina placat cu piatra naturala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#gratar gradina, #gratar piatra , #vila