Chiloti ieftini, de criza, de la Botezatu

Joi, 15 Ianuarie 2009, ora 08:04
5014 citiri
Chiloti ieftini, de criza, de la Botezatu
Q magazine

In plina criza financiara, Catalin Botezatu a creat o linie de chiloti si boxeri barbatesti la preturi rezonabile, de numai 15 lei.

Bote vine in intampinarea bugetarilor si cu semnificative reduceri de pret la produsele cumparate en gros.

Vedetele resimt pe propria piele efectele crizei financiare, dar nicidecum nu stau cu mainile in san, adaptandu-se situatiei delicate, din mers. De pilda, designerul Catalin Botezatu a mai "lasat" la pretul lenjeriei intime, ba, chiar a creat o linie de chiloti pentru barbati la preturi rezonabile, relateaza Click!.

Bote si-a deschis, de curand, un magazin virtual, care ii poarta si numele, numarandu-se acum printre putinii designeri de pe la noi care au preluat acest model de tip occidental.

Asadar, cei care vor sa fie in pas cu moda si in ceea ce priveste lenjeria intima, pot accesa site-ul www.cbstore.eu, unde le sunt puse la dispozitie atat modelele din linia de lenjerie intima, cat si preturile lor. Acestea pot fi achizitionate prin intermediul cardului sau la primirea comenzii, preturile fiind cuprinse intre 15 lei si 28 lei.

Iar pentru cine doreste sa cumpere angro, Bote are o oferta tentanta, cu reduceri substantiale: "Am deschis acest magazin virtual pentru ca aveam comenzi din toate colturile tarii, iar produsele erau la vanzare mai mult in orasele mari. Preturile sunt pentru orice buzunar, nu am vrut sa nedreptatesc pe nimeni", a declarat el.

Returnabili doar fara pete si mirosuri

Cum romanii sunt carcotasi prin definitie, intotdeauna gasindu-se si nemultumiti, conditiile de returnare sunt, in cazul acestui magazin virtual, foarte stricte, in sensul ca marfa nu poate fi trimisa inapoi, prin colet, daca prezinta pete sau mirosuri.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Catalin Botezatu, #magazin virtual, #preturi rezonabile, #returnabili, #chiloti, #boxeri , #magazin
Comentarii