Ce au in comun Mihaela Radulescu si Carmen Iohannis Interviu cu Catalin Botezatu

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 07:50
14872 citiri
Ce au in comun Mihaela Radulescu si Carmen Iohannis Interviu cu Catalin Botezatu
Foto: Kanal D

Catalin Botezatu, care se pregateste de o noua emisiune la Kanal D, "Supermodels by Catalin Botezatu", sfatuieste romancele sa nu arunce prea multe lucruri din sifonier avand in vedere ca moda revine.

Intrebat ce persoane publice din Romania sunt impecabile din punctul de vedere al tinutei, Botezatu le-a nominalizat, intr-un interviu Ziare.com, pe Elena Udrea, Mihaela Radulescu, dar si Carmen Iohannis.

Designerul ne-a mai vorbit despre lucrurile care ii provoaca frica si cum a depasit aceasta teama, dar ne-a dezvaluit si daca are sau nu prieteni in lumea mondena.

Un an nou, noi tendinte in moda. Ce trebuie sa isi arunce romancele din sifonier?

Trebuie sa fie chibzuite si sa pastreze in sifonier anumite lucruri, pentru ca moda revine. Acestea vor constata ca au in garderoba obiecte vestimentare sau accesorii care pot fi purtate din nou si sa fie in trend, chiar daca odinioara acestea erau considerate invechite.

In 2015, blanurile sunt considerate un 'must have' si se pot purta foarte mult, in diferite combinatii. Acestea raman acele obiecte vestimentare care dau eleganta si stralucire persoanei care le poarta. Dar fiecare persoana se regaseste in stilul sau; nu trebuie neparat sa tii cont de tendinte, ci de ceea ce iti sta bine.

Ce urati cel mai mult in privinta tinutelor romancelor? Unde gresesc acestea cel mai mult?

Romanul greseste din punct de vedere vestimentar atunci cand este snob. Fiind un popor cu influente slave, ne asemanam foarte mult cu rusii. Ne dorim foarte multa opulenta care uneori strica si care devine distructiva: in primul rand, ii jigneste pe cei care nu isi permit sa poarte un brand celebru, iar in al doilea rand ceea ce este prea mult strica.

Adevarat ca este o perioada in care poti purta un colier cu pietre la un pulover sau la un maiou; stiut fiind ca pana nu demult il puteai asocia doar cu rochiile de seara. Este o moda nebuna care se schimba, in care se asorteaza orice cu orice. Romanul greseste cand vrea sa isi cumpere doar branduri, cand are impresia ca daca isi achizitioneaza o tinuta foarte scumpa aceasta il va avantaja obligatoriu.

Puteti numi o vedeta din Romania care este impecabila in privinta tinutei? Dar una care face gafe mai tot timpul?

Pot enumera mai multe vedete feminine din Romania care sunt impecabile din punct de vedere vestimentar. Mihaela Radulescu, care si in tinuta sport este impecabila, Carmen Iohannis, Elena Udrea... La cealalta extrema, sunt tot atatea vedete care fac gafe vestimentare, dar nu voi spune niciun nume pentru ca nu imi intra in atributii sa critic.

In lumea mondena rar poti spune ca exista prietenii adevarate. Cum este in cazul dvs? Aveti prieteni adevarati in lumea mondena?

Prietenii mei adevarati nu fac parte din lumea mondena, dar vreau sa cred ca relationez bine si ca am cunostinte in lumea mondena care ma apreciaza pentru munca pe care o depun.

Ati fost vreodata dezamagit de o persoana publica?

Da, de multe ori. Intotdeauna am fugit de penibil si, de aceea, de foarte multe ori, am refuzat sa apar la televizor langa anumite persoane publice care m-ar fi pus in situatii delicate. Fac parte din lumea showbiz-ului, dar incerc sa nu ma alatur celor care m-ar putea pune intr-o lumina proasta.

Care a fost cel mai ciudat loc in care ati realizat o sedinta foto?

Pentru emisiunea care va incepe in curand la Kanal D, "Supermodels by Catalin Botezatu", am filmat in foarte multe locuri inedite: intr-un cimitir, la un centru de reciclare deseuri, zone de munte (la temperaturi cu mult sub zero grade). Cel mai ciudat loc, dar si spectaculos totodata este de departe cel din cimitir. Rezultatul il veti putea urmari in emisiunea "Supermodels by Catalin Botezatu", care va incepe in curand la Kanal D. Va fi ceva spectaculos!

Catalin Botezatu, inconjurat de femei, noaptea, in cimitir

Daca tot ati mentionat de emisiune, ce aduce nou in televiziunea din Romania?

"Supermodels by Catalin Botezatu" este un format nou, cea mai buna emisiune de fashion realizata vreodata. Ca un element de noutate, participantii sunt atat fete cat si baieti, cu sau fara experienta in modelling. Concurentii au parte de o serie de provocari prin care trec atat in echipe, cat si pe cont propriu.

Acest show ii supune pe aspirantii la titulatura de Supermodel la adevarate probe de viata, ei fiind nevoiti sa traiasca intr-o casa, alaturi de rivalii lor. Concurentii se vor bucura, pe de alta parte, de experiente iesite din comun, prezentari pe podiumuri neconventionale, sedinte foto spectaculoase sau probe care sa ii ajute sa isi depaseasca limitele.

Ati implinit de curand 48 de ani. Va considerati un om implinit? Daca nu, ce va lipseste?

Este o intrebare care-mi este adresata de foarte multe ori, dar nu stiu ce sa raspund pentru ca a fi implinit inseamna foarte mult. Da, ma consider implinit, dar, daca m-as lamenta si as spune ca pe anumite planuri nu sunt, cei din jur m-ar intreba de ce, pe ce plan... Ca orice om am problemele mele, rezolvabile sau nu. Sunt implinit atunci cand vad ca publicul si consumatorii de moda ai brandului Catalin Botezatu sunt multumiti de ceea ce fac, atunci cand imi reprezint tara cu succes in straintate la diferite prezentari, ma bucur enorm cand munca imi este apreciata.

Va este frica de ceva?

Am avut teama de serpi, dar mi-am invins-o pentru ca am lucrat cu reptile la foarte multe sedinte foto.

Dar superstitios sunteti?

Da, sunt superstitios. Superstitiile sunt usor infantile, dar ne complacem in compania lor. Sunt lucruri care conteaza mai putin, dar care fac parte din viata oamenilor.

Care a fost cea mai mare minciuna scrisa de presa despre dvs?

Presa a scris despre mine multe; unele materiale au fost neadevaruri. Cred ca sunt una dintre putinele persoane publice care au inteles necesitatea si nevoia presei de a exagera, in goana dupa senzational, desi, uneori, astfel de exagerari ma deranjeaza...

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Catalin Botezatu emisiune, #Catalin Botezatu moda, #Catalin Botezatu Kanal D, #Catalin Botezatu designer , #moda