Catalin Morosanu a ratat 1 milion de dolari. Rezultatele Finalei K1 de la Zagreb

Sambata, 16 Martie 2013, ora 02:05
45539 citiri
Catalin Morosanu a ratat 1 milion de dolari. Rezultatele Finalei K1 de la Zagreb

Catalin Morosanu a participat vineri seara la Finala K1 de la Zagreb si a avut sansa de a castiga 1 milion de dolari, insa a fost invins inca din prima lupta.

"Moartea din Carpati" a dat piept in "sferturi" cu Pavel Zhuravlev, iar victoria i-a revenit la puncte sportivului din Ucraina.

Luptatorul nostru a fost mai agresiv, insa Zhuravlev a lovit mai bine, iar in runda a doua l-a umplut de sange pe Morosanu, cu o directa de stanga, care i-a deschis arcada.

Decizia arbitrilor a fost unanima, iar Morosanu a ratat o mare oportunitate.

Gala de la Zagreb a fost castigata de favoritul publicului, Mirko "Cro-Cop" Filipovic. Acesta l-a invins la puncte in finala pe Ismael Londt (Surinam) si a bagat in buzunare 1 milion de dolari.

Marele ghinionist al finalei a fost Badr Hari, care si-a rupt piciorul si a ajuns la spital. Marocanul l-a invins in prima lupta pe azerul Samedov, insa in semifinale n-a mai putut lupta din cauza accidentarii.

Badr Hari, in spital!

La Zagreb a luptat si Andrei Stoica, intr-un super-fight cu croatul Agron Petreni, pe care l-a pierdut la puncte. In runda a doua a facut cunostinta si cu podeaua.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, Finaka K1 de la Zagreb, la care a luat parte si luptatorul roman Catalin Morosanu.

Desfasurarea Finalei K1:

ora 02:06 - Aici se incheie LIVE-ul nostru maraton!

ora 02:05 - Mirko "Cro-Cop" Filipovic (Croatia, 38 de ani) a castigat FINALA K1

*Favoritul publicului a fost dezlantuit in Marea Finala, pe care a castigat-o la puncte, dar foarte clar. In runda a 2-a, Ismael Londt a fost trimis la podea cu o lovitura de picior.

ora 01:40 - S-a terminat si ultimul super-fight, acum urmeaza Marea Finala dintre Mirko "Cro-Cop" Filipovic (Croatia) si Ismael Londt (Surinam).

ora 01:23 - Urmeaza un alt super-fight, iar apoi Marea Finala.

ora 01:20 - Bogdan Stoica a fost invins la puncte. A fost trimis la podea in runda a doua si asta a cantarit in ochii arbitrilor.

ora 01:03 - Urmeaza super-fightul dintre romanul Andrei Stoica si Agron Petreni.

MAREA FINALA: Mirko "Cro-Cop" Filipovic (Croatia) - Ismael Londt (Surinam).

ora 01:02 - Ismael Londt castiga prin KO tehnic in runda a 2-a lupta cu Dzevad Poturak si merge in Marea Finala.

ora 00:43 - Marocanul se pare ca se afla la spital in acest moment!

Badr Hari, in spital!

ora 00:37 - Ahh, Badr Hari a abandonat din cauza unei accidentari la picior (se pare ca e rupt, conform presei din Olanda) suferite in lupta cu Samedov. Locul lui va fi luat de castigatorul meciului de rezerva, Poturak. Astfel semifinala II ii opune pe Ismael Londt (Surinam) si Dzevad Poturak (Bosnia).

INFO: Din pacate, streamul oficial al celor de la K1 a cazut, iar in acest moment sunt mari probleme cu informatiile de la Zagreb. Totusi, ramaneti pe Ziare.com pentru a afla castigatorul Finalei K1.

ora 00:29 - Urmeaza semifinala dintre Badr Hari (Maroc) si Ismael Londt (Surinam).

ora 00:28 - Mirko "Cro-Cop" Filipovic e primul finalist, dupa ce l-a invins la puncte pe Zhuravlev, care in sferturi a trecut de Morosanu.

ora 00:00 - Urmeaza cele doua semifinale: Prima ii opune pe Pavel Zhuravlev (Ucraina) si Mirko "Cro-Cop" Filipovic (Croatia).

ora 23:59 - In cele doua super-fighturi, Xianming Liu (China) l-a invins la puncte pe Samo Petje (Slovenia), in timp ce Emil Zoraj l-a facut KO in runda a 2-a pe Giannis Sofokleus (Grecia).

ora 23:28 - Acum urmeaza doua super-fighturi, urmand ca prima semifinala sa inceapa peste aproximativ 30 de minute. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla castigatorul Finalei K1.

SEMIFINALELE:

Pavel Zhuravlev (Ucraina) - Mirko Filipovic (Croatia)

Badr Hari (Maroc) - Ismael Londt (Surinam)

ora 23:27 - Ismael Londt castiga, dupa ce Gerges nu mai poate continua. Egipteanul s-a ales cu nasul spart si a fost nevoit sa abandoneze in runda a 3-a.

ora 23:09 - Urmeaza ultimul 'sfert', cel dintre Ismael Londt (Surinam) si Hesdy Gerges (Egipt).

ora 23:08 - Badr Hari s-a impus la puncte in fata lui Samedov. Azerul a fost numarat de doua ori in timpul luptei si in mai multe momente a fost in dificultate.

ora 22:51 - Urmeaza lupta dintre Badr Hari (Maroc) si Zabit Samedov (Azerbaijan).

ora 22:50 - Mirko "Cro-Cop" Filipovic castiga la puncte. Prezentatorii americani sunt revoltati: "In niciun caz n-a castigat el. Decizie gresita".

ora 22:31 - Urmeaza lupta dintre favoritul publicului, Mirko Filipovic (Croatia), si Jarrell Miller (SUA).

ora 22:30 - Morosanu, batut la puncte de Zhuravlev. Decizia arbitrilor a fost unanima!

ora 22:29 - Ucraineanul loveste mai bine si in aceasta runda. Din pacate, cred ca lupta e a lui. Pe final de runda, Morosanu forteaza, dar s-ar putea sa nu fie indeajuns. Urmeaza decizia.

ora 22:25 - Zhuravlev a lovit mai bine in repriza a doua. Urmeaza a treia, una in care sportivul nostru trebuie sa castige clar.

ora 22:23 - Morosanu e mai agresiv, dar Zhuravlev loveste bine pe contre. Ucraineanul i-a deschis arcada dreapta lui Morosanu, iar sportivul nostru e plin de sange. Din fericire, poate continua.

ora 22:18 - O prima runda echilibrata intre cei doi luptatori. Morosanu a inceput mai in forta, dar n-am avut nicio lovitura puternica.

ora 22:15 - A INCEPUT LUPTA!

ora 22:13 - Primul care a urcat in ring e ucraineanul, urmat imediat de "Moartea din Carpati".

ora 22:11 - Urmeaza primul sfert, adica lupta lui Catalin Morosanu cu Pavel Zhuravlev (Ucraina).

ora 22:10 - Poturak se impune la puncte (decizie unanima), la capatul unei lupte slabe. Ambii luptatori s-au prezentat cu cateva kilograme bune in plus.

ora 21:57 - Cum spuneam, prima lupta va fi cea de rezerva dintre bosniacul Poturak si ucraineanul Lascenko. Si asa incepe Finala K1 de la Zagreb.

ora 21:47 - Filipovici si Hari sunt cei mai aplaudati.

ora 21:46 - Jurnalistii americani: "Morosanu e foarte periculos, foarte ambitios".

ora 21:45 - Cei 8 finalisti sunt prezentanti de Michael Buffer.

ora 21:42 - Patronul K1, Mike Kim, urca in ring, pentru a tine un scurt discurs: "Doamnelor si domnilor, va multumesc pentru aceasta seara". A fost intr-adevar scurt!

ora 21:41 - Celebrul Michael Buffer e prezentatorul acestei gale.

ora 21:39 - Show superb pregatit de organizatori, cu artificii si jocuri de lumini.

ora 21:30 - Prima lupta a serii va fi cea de rezerva, dintre Dzevad Poturak si Sergei Lascenko. Ce inseamna lupta de rezerva? Castigatorul ei poate fi introdus imediat in piramida, daca unul dintre cei 8 finalisti se accidenteaza.

ora 21:25 - Gata, ii dam drumul! Super atmosfera la Zagreb, cu peste 15 mii de spectatori in sala!

ora 21:15 - Avem parte de o mica intarziere. E de asteptat ca gala sa inceapa in aproximativ 15 minute.

ora 21:05 - Gala va incepe in cateva minute.

INFO: Gala are loc la Zagreb (Croatia) si e de fapt Finala K1 World Grand Prix ce trebuia sa aiba loc la finele anului trecut.

INFO: 8 luptatori isi vor disputa premiul cel mare, de 1 milion de dolari.

INFO: Iata programul luptelor:

sferturi:

1. Catalin Morosanu (Romania) - Pavel Zhuravlev (Ucraina)

2. Mirko Filipovic (Croatia) - Jarrell Miller (SUA)

3. Badr Hari (Maroc) - Zabit Samedov (Azerbaijan)

4. Ismael Londt (Surinam) - Hesdy Gerges (Egipt)

semifinale:

5. castigatorul sfertului 1 vs castigatorul sfertului 2

6. castigatorul sfertului 3 vs castigatorul sfertului 4

finala:

7. castigatorul semifinalei 1 vs castigatorul semifinalei 2

INFO: Luptele sunt programate pentru 3 reprize a cate 3 minute. In caz de egalitate, urmeaza o runda suplimentara.

INFO: Intre sferturi si semifinale, respectiv semifinale si finala vor avea loc mai multe super-fighturi. La una dintre aceste lupte fara miza va lua parte si romanul Andrei Soica. Il va intalni pe croatul Agron Preteni. De asemenea, prima lupta a galei va fi una de rezerva, intre Dzevad Poturak si Sergei Lascenko.

INFO: Badr Hari a primit o invitatie speciala pentru aceasta gala, in care va lupta la doar cateva saptamani dupa ce-a fost eliberat din puscarie.

INFO: Favorit e bineinteles Badr Hari, chiar daca exista multe dubii in privinta starii sale dupa ce-a petrecut mai multe de 6 luni inchis, urmat de Hesdy Gerges, Mirko Filipovic si Catalin Morosanu.

Daca va intrebati ce e cu Daniel Ghita, atunci trebuie sa stiti ca el nu participa in circuitul K1 World Grand Prix, ci in cel Dream.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Morosanu batut Finala K1, #rezultate Finala K1 Zagreb, #Cro Cop castiga K1, #LIVE Morosanu Finala K1, #Morosanu direct Finala K1, #Finala K1 Zagreb LIVE , #K1