Catalin Morosanu lupta pentru 1 milion de dolari!

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 19:50
4224 citiri
Catalin Morosanu lupta pentru 1 milion de dolari!

Singurul luptator roman calificat in marea finala a circuitului K-1, vedeta Superkombat, Catalin Morosanu (34 victorii - 5 infrangeri), si-a aflat adversarul din primul meci al piramidei de un milion de dolari, care se va disputa intr-o singura seara, pe 15 martie la Zagreb.

Cel poreclit "Moartea din Carpati" il va intalni in sferturi pe ucraineanul Pavel Zhuravlev (42 victorii - 7 infrangeri - 1 remiza), nimeni altul decat castigatorul circuitului Superkombat, a carui finala a avut loc in decembrie la Bucuresti. In varsta de 29 de ani, Zhuravlev este clasat pe locul 9 in topul mondial la categoria grea, iar in cariera sa i-a mai invins pe Gokhan Saki, Freddy Kemayo si Ismael Londt.

Desi initial nu era calificat in marea finala, in calitate de campion Superkombat 2012, ucraineanul a primit un wild-card din partea organizatorilor ca urmare a retragerii japonezului Makoto Uehara.

"Sunt mai pregatit ca niciodata. De o viata astept momentul asta! Sunt in fata visului meu si ma voi bate pana in ultima clipa pentru a-l indeplini. Zhuravlev este un adversar care imi place, sta la bataie, va iesi razboi! Vreau sa castig milionul de dolari, dar sunt mai concentrat pe pregatire acum", a declarat Catalin Morosanu, care s-a calificat in turneul final al K-1 dupa ce l-a invins pe Paul Slowinski la K-1 Final 16 de la Tokyo, in luna octombrie.

In cazul in care il va invinge pe ucrainean, Morosanu il va infrunta in semifinale pe castigatorul meciului dintre legendarul Mirko 'Cro Cop' Filipovic si americanul Jarrel Miller. Celelalte doua sferturi programeaza urmatoarele dueluri: Ben Edwards (Australia) vs Zabit Samedov (Azerbaidjan) si Ismael Londt (Surinam) vs Hesdy Gerges (Egipt).

Castigatorul piramidei de 8 va pleca acasa cu un cec in valoare de un milion de dolari, in timp ce finalistul se va alege cu 300.000 de dolari, iar semifinalistii cu cate 100.000 de dolari.

Circuitul Superkombat, considerat numarul 1 in Europa, si condus de romanul Eduard Irimia, va avea nu mai putin de trei campioni in marea finala, pe Zhuravlev, Morosanu si Londt, in timp ce Samedov, Edwards si Gerges au luptat in trecut in gale organizate in Romania.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Morosanu lupta finala K1, #Morosanu 1 milion dolari , #K1