Programul Galei Local Kombat 25 de la Sibiu

   


Celelalte meciuri ale galei Local Kombat 25 sunt urmatoarele:Ionut Atodiresei - Melkelidis (Cipru)Corina Carlescu - Eunice Miranda (Portugalia) - cele doua sportive au mai avut o dubla confruntare pana acum, de fiecare data castigand Miranda. Pe de alta parte, Miranda si-a facut o operatie de lipoabsorbtie pentru reducerea abdomenului.Andrei Buda - Florin VintilaIonut Iftimoaie - Miroslaw Ckielar (Polonia), meci de categoria BCatalin Morosanu - Omar Belamar (Belgia).Intalnirea Iftimoaie - Ckielar reprezinta un meci de pregatire pentru sportivul roman, care in luna aprilie il va intalni pe Mighty Mo.

Preturile biletelor la Gala Local Kombat, care va incepe la ora 23.00 si va fi transmisa in direct de Pro TV, costa intre 20 de lei, in sala, si 100 de lei in sectorul VIP. Biletele se pot achizitiona de la Sala Sporturilor "Transilvania" si de la Hotel Sibiu.

Cantarul oficial va avea loc, joi, cu incepere de la ora 14.00. Primele 50 de femei care vor veni la cantarul oficial vor primi cate un bilet la gala de la sportivi.

In luna aprilie este programata cea mai importanta gala din istoria Local Kombat, unde vor participa Alexei Ignasov, Mighty Mo, Daniel Ghita, Ionut Iftimoaie, precum si o piramida internationala de opt. Gala va avea loc in Bucuresti, la Sala Ioan Kunst Ghermanescu sau la centrul expozitional Romexpo.

Marti, 27 Februarie 2007, ora 06:08
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 308 ori

Cele mai citite stiri
A murit ziaristul Ovidiu Scutelnicu
Ovidiu Scutelnicu, unul dintre ziaristii care a facut istorie in presa sibiana, a murit sambata, 8 ...
ACCIDENT GRAV PE DN1: DOI AGENEsI DE LA POLIEsIA RUTIERA SIBIU, RANIEsI INTR-UN ACCIDENT LANGA PORUMBACU
S-a intamplat duminica dupa-amiaza, putin inainte de ora 17.00, in judetul Sibiu, pe DN 1: ACCIDENT ...
Hermannstadt vrea sa plece de la Tg Mures - Birt: ''Avem mai multe variante''
Faptul ca terenul de pe stadionul din Targu Mures nu are incalzire face ca meciurile ce se disputa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor