Catalin Morosanu a reusit lupta anului (Video)

Vineri, 18 Ianuarie 2019, ora 12:05
34363 citiri
Catalin Morosanu a reusit lupta anului (Video)
Foto: Facebook/Catalin Morosanu

Confruntarea revansa dintre Catalin Morosanu si Freddy Kemayo din editia inaugurala a Dynamite Fighting Show a strans cele mai multe vizualizari pe YouTube in 2018.

Conform statisticilor, duelul castigat la decizie de Morosanu a adunat 858.000 de vizualizari.

Meciul de la Bucuresti a avut si un minut de aur spectaculos pe ratingurile de televiziune, cu 9.1 rating si un share de 40.1 pe publicul comercial. Un record absolut al ultimilor 7 ani in galele televizate din Romania.

De altfel, intreg podiumul este ocupat de meciurile pe care Catalin Morosanu le-a sustinut anul trecut in Dynamite Fighting Show. Meciul cu croatul Ivo Cuk de la Craiova a strans 421.000 de vizualizari, in timp ce duelul de la Piatra Neamt contra turcului Mehmet Ozer a fost vazut de 355.000 de ori.

Surpriza vine tot de la un urmas de-al lui Morosanu din Iasi. Ciobanasul Bogdan Nastase ocupa locurile 4 si 5 in acest top YouTube al meciurilor din Romania in 2018. Victoria sa prin KO in fata lui Janu da Cruz in Dynamite Fighting Show de la Bucuresti are nu mai putin de 300.000 de vizualizari, in timp ce succesul contra gigantului Freddy din gala Dynamite de la Piatra Neamt are 293.000.

Pe pozitia a sasea se afla duelul main-event al galei RXF Cluj-Napoca, acolo unde Alexandru Lungu l-a infruntat pe slovacul Peter Dudo. Victoria "Muntelui Bihorului" are 210.000 de vizualizari pe YouTube, iar acesta este urmat indeaproape, pe locul 7, de meciul dintre Andrei Stoica si Donegi Abena de la ACB Targoviste. Acel duel a strans 204.000 de accesari.

De altfel, Andrei Stoica este singurul, alaturi de Morosanu, cu trei meciuri in topul preferintelor fanilor. Meciul de la Dynamite Piatra Neamt cu albanezul Sazan Memedi a strans 186.000 de vizualizari si este pe locul 8. De asemenea, inchide si Top 10, cu 118.000 de accesari, pentru a vedea KO-ul brutal contra lui Luis Morais de la Dynamite Craiova.

Pe locul 9 se afla meciul de revenire al lui Daniel Ghita contra lui Dzevad Poturak de la Colosseum Cluj. Acesta meci a strans 160.000 de vizualizari pe YouTube.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#Morosanu Kemayo video lupta, #Morosanu lupte video Youtube , #stiri Catalin Morosanu