Catalin Morosanu, despre bani, o lupta cu Daniel Ghita si retragerea din K1 - interviu

Vineri, 17 Mai 2013, ora 12:37
13592 citiri
Catalin Morosanu, despre bani, o lupta cu Daniel Ghita si retragerea din K1 - interviu
Foto: Catalin Morosanu Facebook

Catalin Morosanu ne-a vorbit despre bani, sansele unei lupte cu Daniel Ghita si planuri de viitor.

Intr-un interviu acordat site-ului Ziare.com, luptatorul nostru isi doreste ca 2013 sa-l gaseasca intre finalistii K1 si sa-si ia revansa in fata ucraineanului Pavel Zhuravlev.

De asemenea, o lupta cu marocanul Badr Hari ar fi foarte tentanta pentru cel poreclit Moartea din Carpati, care e sigur ca poate da lovitura si sa invinga.

Morosanu n-ar spune 'nu' nici unei lupte cu Daniel Ghita, pe care il priveste cu respect.

Un abonat al emisiunilor de divertisment din Romania, Morosanu spune ca regreta unele aparitii TV si ca 'banii adevarati" ii castiga din K1.

Ajuns la 28 de ani si aflat in circuitul K1 din 2005, Morosanu spune ca mai intentioneaza sa lupte inca trei ani, dupa care vrea sa se reprofileze.

Dar iata interviul pe care ni l-a acordat Catalin Morosanu:

Ce-ti propui de la anul 2013?

Imi propun sa merg pe aceeasi linie, sa ma calific in K-1 Final 8 din nou, sa fiu printre cei mai puternici luptatori din lume si imi doresc enorm sa mentin acelasi nivel si in urmatorii trei ani de zile.

Cu ce luptator ai vrea sa te bati?

Mi-as dori mult revansa cu Zhuravlev. Pot sa spun ca acea infrangere m-a ambitionat foarte mult, acum stiu si cum as putea castiga. Atunci, la Zagreb, a fost ceva ciudat, nu-mi explic. Meciul a fost strans, iar acum vreau sa arat ca sunt mai bun decat el. In acelasi timp, as vrea sa ma bat si cu Badr Hari. Am vazut meciul lui cu Samedov si mi-am dat seama ca este accesibil. Pot spune ca nivelul Superkombat este foarte ridicat, sportivii din Romania au crescut enorm si se pot bate de la egal la egal cu orice luptator din lume.

Crezi ca ruptura dintre SuperKombat si circuitul K1 va avea repercursiuni asupra ta?

Din punctual meu de vedere, Superkombat este un produs pe care Eurosport il vrea, iar in urmatorii 3-4 ani va deveni una dintre cele mai puternice promotii din lume. Intr-adevar imi doresc sa ma bat si in K-1, dar Superkombat ramane prioritate pentru mine, mai ales ca am de partea mea publicul din Romania.

Tu si Ghita sunteti cei mai in forma luptatori romani. Daca ar aparea posibilitatea, ai accepta o lupta cu el?

Absolut, sunt gata sa ma lupt cu Daniel Ghita atat timp, cat e si el de acord. Conditia este ca bursele ambilor sa ne satisfaca. Amandoi muncim foarte mult si e un meci pe care toata lumea vrea sa-l vada. Daniel m-a ambitionat foarte mult si poate datorita lui am ajuns sa imi doresc si eu mai mult. Competitia a reusit sa scoata ce e mai bun din mine, dar si din el.

Castigi mai bine din galele de K1 sau din aparitii in emisiuni de divertisment?

Banii adevarati ii castig din K-1. Lumea ma intreaba cand am meciuri, nu cand am emisiuni. Prioritatea pentru mine ramane participarea in Superkombat. Sportivii de performanta trebuia sa fie atenti pentru ca risca atunci cand exagereaza cu aparitiile media. Ajung sa fie identificati cu acel produs. Cea mai buna solutie pentru sportivi este sa se concentreze pe cariera. Trebuie sa apari si la televizor pentru ca iti sporeste imaginea ta, dar sa nu exagerezi. Eu am si exagerat de cateva ori. De exemplu, in 2010, am participat la Dansez pentru Tine. Ma gandeam ca voi fi si eu la doua editii, dar am ajuns pana in finala, iar apoi chiar si am castigat. Intre timp, semnasem un contract pentru a lupta in K-1 Bucuresti. Peste numai doua saptamani de la finala Dansez pentru Tine, m-am batut cu Zimmerman si mi-am luat cel mai crunt KO din cariera.

Cat timp mai vrei sa te bati in K1?

Imi doresc sa mai lupt cam inca trei ani in Superkombat, iar apoi sa ma apuc de altceva. Este foarte multa suferinta pe ring si loviturile de pumn se aduna, iar apoi ar putea avea repercusiuni pentru sanatatea mea pe viitor.

Ce pasiuni ai in afara luptelor?

Imi place foarte mult istoria, urmaresc documentarele de pe History si Discovery, jocurile de strategie, biografiile marilor conducatori ai lumii.

Pe Catalin Morosanu il puteti vedea in actiune sambata, in cadrul galei SuperKombat de la Craiova. Luptatorul nostru se bate cu Eduardo Mendes (Insulele Capului Verde).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Catalin Morosanu bani K1, #Catalin Morosanu lupta Daniel Ghita , #stiri Catalin Morosanu