Lupta incendiara pentru Catalin Morosanu in gala de la Craiova

Miercuri, 05 Decembrie 2018, ora 20:33
10252 citiri
Lupta incendiara pentru Catalin Morosanu in gala de la Craiova
Foto: Dynamite Fighting

Catalin Morosanu va bifa al treilea oras din turneul sau de retragere, pe 14 decembrie, atunci cand il va infrunta pe luptatorul croat Ivu Cuk, la Sala Polivalenta din Craiova, in main-event-ul galei Dynamite Fighting Show 3.

Initial, Morosanu trebuia sa lupte cu Frederic Sinistra, insa luptatorul belgian s-a accidentat.

In varsta de 34 de ani, Morosanu si-a anuntat retragerea la finalul anului 2019, iar pana atunci va continua sa lupte in fiecare regiune din tara pentru a-si lua adio de la fanii sai. Dupa Bucuresti si Piatra Neamt, caravana Dynamite Fighting Show se va opri in inima Olteniei, la Craiova.

In duelul cap de afis, Morosanu va da piept cu un croat campion la MMA. In varsta de 38 de ani, Cuk are 1.80 m si 105 kilograme, are centura neagra in judo si este cotat in Top 10 luptatori de MMA din Europa la categoria grea. Acesta detine si titlul AFSO in kickboxing.

"Inca de cand am decis sa incep acest turneu, Craiova a fost una dintre primele optiuni. Am mai luptat de doua ori aici si m-am simtit extraordinar, publicul este fantastic. Sala Polivalenta este ultramoderna, o bijuterie si cu siguranta va iesi un spectacol asteptat de toata lumea. Mi-am studiat adversarul, croatul este un sportiv asemanator cu mine, care merge pe premiza totul sau nimic!", a declarat Morosanu.

Pe langa Morosanu, in cadrul galei Dynamite Fighting Show vor mai lupta nume precum fostul campion mondial Superkombat, Andrei Stoica, autorul KO-ului anului 2014, Alex Filip, campionul mondial la box, Mihai Nistor, Bogdan Nastase, Amansio Paraschiv sau Marius Tita. Craiova va fi reprezentata de Alin Ionut Iancu, unul dintre cei mai promitatori sportivi din Romania in momentul de fata. Fight cardul complet al evenimentului este disponibil pe www.dynamitefighting.com

"Dynamite este un show complex, nu avem doar meciuri pe reguli K-1, ci de aceasta data propunem un meci de box cu Mihai Nistor, cel mai valoros boxer al Romaniei in acest moment, dar si o confruntare pe reguli de Brazilian Jiu Jitsu intre doi campioni nationali", a mai precizat Morosanu.

Evenimentul organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova si Consiliul Judetean Dolj va avea loc vineri, 14 decembrie, de la ora 19:30, iar biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, dar si la casele Salii Polivalente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Catalin Moro anu gala Craiova, #Catalin Moro anu Dynamite Fighting, #Catalin Morosanu Ivu Cuk , #stiri Catalin Morosanu