Lupta incendiara pentru Catalin Morosanu: Va fi transmisa de CBS Sports

Sambata, 01 Aprilie 2017, ora 09:20
5271 citiri
Lupta incendiara pentru Catalin Morosanu: Va fi transmisa de CBS Sports
Foto: Superkombat

Cel mai popular luptator roman, Catalin Morosanu, a fost anuntat oficial in programul celui de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, care va avea loc pe 6 mai la Palacio Vistalegre, cea mai cunoscuta arena din capitala Spaniei, Madrid, adversarul sau urmand sa fie stabilit in urma galei Superkombat programata pentru saptamana viitoare la Romexpo, a anuntat promotorul Eduard Irimia.

Meciul vine la scurt timp dupa ce ieseanul a obtinut o victorie remarcabila la Chicago, atunci cand l-a facut KO pe americanul Maurice Green. Si la Madrid, Morosanu ar putea sa infrunte tot un american, pe durul din cusca Bellator, Tony Johnson, daca acesta va reusi sa il invinga pe colosul polonez Lukasz Krupadziorow, un luptator cunoscut pentru trecutul sau ca huligan. Acestia se vor duela vinerea viitoare, la Romexpo, in gala Superkombat de la Bucuresti, iar invingatorul il va intalni pe Morosanu in meciul cap de afis al galei de la Madrid.

"Va promit ca aveti ocazia sa vedeti poate cea mai mare gala de pana acum in care am luptat, Superkombat World Grand Prix Spania. Daca in Italia, la ultima gala, am avut 4.000 de romani, acum stiu ca romanii din Spania vor fi alaturi de noi in drumul spre victorie", a declarat Morosanu pe pagina sa de facebook despre evenimentul de la Madrid..

"Cu siguranta va fi o gala memorabila. Am pregatit deja mai multe surprize pentru acest eveniment. Pe langa Morosanu, vom mai avea alti 5 luptatori romani. Biletele vor fi puse la vanzare, nu doar on-line, ci si prin intermediul tuturor magazinelor romanesti din comunitatea Madrid. Totodata, asa cum deja stiti, avem un parteneriat cu Five's, astfel ca productia de televiziune va fi una de nivel mondial, evenimentul urmand sa fie transmis si in SUA prin intermediul CBS Sports Network", a declarat promotorul Eduard Irimia.

Pretul unui bilet este de 25 de euro si poate fi achizitionat incepadn de luni de la magazinele Carmangeria Romaneasca (toate orasele din comunitatea Madrid), magazinele Casa Domnitorul (toate orasele din comunitatea Madrid si Guadalajara), magazine Ana Barsan (alcala de Henares), patiseria Pan de Oro (Torrejon de Ardoz), patiseria Vis (San Fernando), magazinul de moda Elen Boutique (Coslada), magazinul Ca la noi acas[ (Leganes), magazinul Transilvania (Alcorcon) si magazinul Rustic (Aranjuez si Parla).

Pana la gala de la Madrid, Morosanu va fi in tribune la gala Superkombat, de vinerea viitoare, de la Pavilionul Central Romexpo din Capitala, atunci cand va vedea pe viu confruntarea directa dintre Johnson, care a luptat in Bellator si ONE FC, invingandu-i de-a lungul timpului pe Tim Sylvia si Alexander Volkov, si Krupadziorow, care l-a batut in penultimul sau meci pe Daniel Sam, marele rival al lui Morosanu din 2016.

"Nu ma intereseaza cine va castiga. Am citit ca amandoi vor sa lupte cu mine, sunt pregatit sa il infrunt pe oricare dintre ei. Sunt nerabdator sa urc din nou in ring si emotiile vin doar de la faptul ca voi lupta din nou in fata romanilor mei", a spus cel poreclit Moartea din Carpati.

Din gala de la Bucuresti nu vor lipsi Bogdan Nastase, Valentin Bordianu, Robert Constantin, Eduard Chelariu, Dumitru Topai, Cristian Ristea sau Daniel Stefanovski. Biletele pentru gala de la Bucuresti sunt disponibile pe myticket.ro si in magazinele Diverta.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Catalin Morosanu lupta SuperKombat , #stiri Catalin Morosanu