De ce a fost batut mar Zmarandescu la Londra si cum i-a cucerit pe englezi - Interviu

Marti, 11 Februarie 2014, ora 16:08
16581 citiri
De ce a fost batut mar Zmarandescu la Londra si cum i-a cucerit pe englezi - Interviu

Catalin Zmarandescu a fost batut clar in ultima lupta pe care a disputat-o in gala UCMMA de la Londra. Desi pornea ca favorit, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a fost spulberat de Arvydas Juska.

In incercarea de a afla motivul pentru care Zmarandescu a pierdut atat de clar, Ziare.com a stat de vorba cu proprietarul promotiei UCMMA, Dave O'Donnell, care ne-a dezvaluit ce s-a intamplat in cusca.

Totodata, O'Donnell a precizat si modul in care Zmarandescu si-a castigat respectul britanicilor dupa ce a fost infrant de Juska, prin fair-play-ul de care a dat dovada.

Iata, mai jos, interviul pe care Dave O'Donnell l-a acordat pentru Ziare.com:

Catalin Zmarandescu a fost infrant clar de Arvydas Juska. Ce s-a intamplat?

Catalin Zmarandescu este un luptator grozav, ultimul meci nu arata adevarata lui valoare. El si-a dorit sa coboare la o categorie inferioara, a luptat la 93 de kilograme, iar acest lucru nu s-a potrivit cu fizicul sau. Greutatea pe care a dobandit-o prin slabire i-a ucis puterea, nu a mai avut zvac. De acum inainte va reveni la categoria sa si va fi la cel mai inalt nivel.

Zmarandescu, batut mar (Video)

In paralel cu luptele din cusca, Zmarandescu se bate si in galele de box. Il avantajeaza acest lucru?

Desigur, il ajuta foarte mult pentru ca-i imbunatateste calitatile si loviturile. Totusi, la ultimul meci s-a observat ca nu l-a ajutat, dar eu sunt convins ca va reveni in forta foarte curand. Abia astept meciul de pe 3 mai cand va reveni in cusca.

Cum este Catalin in afara custii?

Va pot spune cu mana pe inima ca este un adevarat gentleman. N-ai banui niciodata ca este un luptator in cusca pana cand nu-si da tricoul jos. Vreau sa va dezvalui ca a fost un adevarat gentleman chiar si dupa infrangerea din ultimul meci, s-a comportat ca un mare domn.

Ce ne puteti spune despre promotia pe care o reprezentati, UCMMA?

Cand vrei sa iesi intr-un loc placut in Londra seara, vii la galelele UCMMA. Sunt considerate modul cel mai bun de a-ti petrece seara. Unii dintre cei mai buni luptatori din tara se bat in aceste gale. Pana acum, am avut 38 de gale transmise de Sky Sports. Totodata, incercam tot timpul sa strangem bani pentru o cauza buna si a fost grozav ca la ultima gala sa putem sa-i ajutam pe copiii cu cancer.

Trebuie sa va intreb si despre problema imigrantilor romani din Anglia, relatata pe larg de presa britanica. Ce fel de relatie aveti cu romanii din Anglia?

Toti romanii pe care ii cunosc muncesc din greu, atat cei care vin la sala de gimnastica, dar si cei care au alte meserii. Romanii nu trebuie judecati pentru unul sau doua mere stricate. Ca ai adus vorba despre romani, trebuie sa spun ca mai avem un luptator roman in UCMMA, se numeste Marian Rusa. Daca el si Catalin vor castiga urmatorul meci, vom avea o lupta intre doi romani pentru titlul UCMMA. Abia astept!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Catalin Zmarandescu infrant UCCMA, #Catalin Zmarandescu batut Londra, #Catalin Zmarandescu Dave ODonnell , #stiri Catalin Otto Zmarandescu
Comentarii
Poza janvaljean1
janvaljean1
rank 2
Trecerea la o greutate inferioara i-a scazut-zvacnit puterea !