Catalin Ivan, exclus din PSD

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 21:17
4515 citiri
Catalin Ivan, exclus din PSD

Organizatia PSD Sector 1 Bucuresti a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Catalin Ivan, pe motiv ca acesta "a continuat actiunile negative la adresa PSD", a anuntat presedintele organizatiei, Dan Tudorache.

"Este o decizie a organizatiei locale", a afirmat Tudorache, precizand ca, legal, Ivan face parte inca din organizatia sector 1 deoarece transferul sau la filiala Dobrobvat (Iasi) nu a fost aprobat.

Rafuiala lui Catalin Ivan cu PSD: De ce nu se da dus din partid si ce ar avea Dragnea de invatat de la Valcov

Intr-o interventie la Realitatea TV, Catalin Ivan a precizat ca va contesta aceasta decizie, pe care o condidera ilega, el sustinand ca nu mai facea parte din organizatia PSD Sector 1 Bucuresti, intrucat aceasta a fost dizolvata.

"Eu sunt plecat de la organizatia Sector 1, pe care a dizolvat-o ilegal Victor Ponta ca sa ma inlature pe mine. Aceasta decizie a fost luata de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea", a sustinut Catalin Ivan.

In luna martie, conducerea PSD Sector 1 Bucuresti anunta ca a decis suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Catalin Ivan: Victor Ponta este disperat. Vinde pe toata lumea, promite orice, oricui Interviu

Decizia suspendarii lui Catalin Ivan din PSD Sector 1 trebuia sa fie validata si in Consiliul National al PSD din 20-21 martie.

Catalin Ivan s-a transferat, in luna martie, de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovat, judetul Iasi, decizia fiind insa invalidata de Biroul Judetean al PSD Iasi.

Ivan a explicat ca aceasta mutare s-a facut legal si a acuzat ca Gheorghe Nichita a fost presat de Victor Ponta si Liviu Dragnea pentru a nu-l primi in PSD.

Ulterior, Catalin Ivan a anuntat ca va da in judecata conducerea PSD, intrucat nu a primit raspuns la contestatia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1, precizand ca se considera in continuare membru al PSD, desi transferul sau la PSD Dobrovat, judetul Iasi, nu a fost validat.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Catalin Ivan exclus PSD, #PSD Sector 1 exclus Ivan , #PSD