Protest la PSD - Zeci de oameni il sustin pe Catalin Ivan: "Jos dictatura!"

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 20:29
5015 citiri
Protest la PSD - Zeci de oameni il sustin pe Catalin Ivan: "Jos dictatura!"

In jur de 60 de persoane protesteaza, miercuri seara, in fata sediului PSD Sector 1, scandand "jos dictatura" si acuzand modul in care sunt tratati cei din organizatie.

Oamenii spun ca au iesit in strada in semn de solidaritate cu europarlamentarul Catalin Ivan, potrivit Realitatea Tv.

Proaspat suspendat din PSD, Ivan este pandit de o excludere din partid.

Continua rafuiala in PSD. Ivan, suspendat de la Sectorul 1: Ma voi lupta cu ei

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat. DEcizia urmeaza a fi aprobata la Consiliul National al PSD din 20-21 martie.

Ivan a spus ca hotararea este nestatutara, intrucat el este membru al PSD in localitatea ieseana Dobrovat si ca doar conducerea acestei organizatii putea lua o astfel de decizie.

"Eu nu stiu cum m-au suspendat din partid cei de la PSD sector 1, cata vreme sunt membru la PSD Dobrovat. Adica m-au suspendat dintr-o calitate pe care n-o aveam. Sunt inscris de ceva timp la PSD in comuna Dobrovat, unde primar este colegul de partid Catalin Martinus, un om cu care am relatii foarte bune", a spus Catalin Ivan.

Ivan vs. PSD

Schimbari in PSD: Sova - reprimit in partid, Catalin Ivan - inlocuit

Ivan a fost inlocuit de la conducerea organizatiei sectorului 1 pe 30 ianuarie, cu Dan Tudorache, la aceeasi data la care Dan Sova a fost reprimit in partid. Odata cu dizolvarea conducerii organizatiei PSD Sector 1, a fost dizolvata si cea a PSD Sector 5.

"A fost o executie publica. Daca ii superi pe Liviu Dragnea si pe Sebastian Ghita, esti exclus. Ghita ocupa functii ale PSD", a spus Ivan, in aceeasi zi.

Catalin Ivan, pus la zid de eurodeputatii PSD: Creeaza vulnerabilitati la adresa Romaniei

Europarlamentarii PSD l-au acuzat pe Catalin Ivan, pe 11 februarie, ca nu participa la activitatile grupului social-democrat si ale delegatiei PSD din Parlamentul European, astfel creand "vulnerabilitati" la adresa Romaniei, prin absenta de la lucrarile comisiei de control bugetar.

Ivan, demis de la sefia PSD Sector 1: A fost o executie. Daca-i superi pe Dragnea si Ghita esti exclus (Video)

De asemenea, in luna decembrie a anului trecut, Catalin Ivan a fost acuzat ca si-a jignit doua colege de partid, respectiv pe Gabriela Vranceanu Firea si pe Viorica Dancila. Totodata, intre el si presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea s-a iscat o disputa, dupa ce europarlamentarul a criticat public proiectul de reformare si modernizare ale partidului.

Proiectul lui Dragnea pentru modernizarea PSD, dezaprobat in partid: Ne acoperim de penibil!

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#protest PSD Catalin Ivan, #Catalin Ivan suspendat PSD , #PSD