Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Catalin Voicu s-a predat politistilor

Marti, 30 Martie 2010, ora 20:10
4170 citiri
Catalin Voicu s-a predat politistilor
foto: Antena 3

Senatorul Catalin Voicu a plecat singur, in jurul orei 19:45, de la locuinta sa, catre Directia Cercetari Penale, de pe langa Politia Capitalei, pentru a fi arestat.

"Mi-am facut bagajele. Sunt pregatit. Dupa cum vedeti nu ma tem. (...) N-am de ce sa ma tem pentru ca stiu exact ce-am facut si nu ma simt cu nimic vinovat", le-a spus Catalin Voicu jurnalistilor adunati in fata casei sale.

"Regina probelor in cadrul Parchetului, in interpretarea domniilor lor, a fost interceptarea. In anii '50 era denuntul. (...) Probele de baza au fost interceptarile. N-a fost audiat niciun martor", a mai precizat Voicu.

Catalin Voicu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Catalin Voicu le-a mai spus jurnalistilor ca si-a luat la el doar strictul necesar si se simte ca pe vremea cand pleca la scoala militara.

"Imi aduc aminte de acum 24 de ani cand eram tanar absolvent al scolii militare de ofiteri activi. Mi-am luat tot ceea ce inseamna chestiuni de igiena, lenjerie de corp si tot ce-i trebuie unui om care pleaca in campanie", a mai precizat Voicu.

"Acolo nu mai ai timp de citit. Acolo trebuie sa faci exercitii fizice, sa te mentii", a mai spus senatorul, intrebat de un jurnalist daca si-a luat cu el vreo carte.

O noua ancheta in cazul Voicu: Cine l-a lasat sa intre la ICCJ pe usa din dos?

Inainte de a se urca in masina, Catalin Voicu i-a rugat pe jurnalisti sa plece din fata casei sale si sa-i lase familia in pace.

Catalin Voicu: Cu cat dosarul e mai gros, cu atat e mai subtire

In jurul orei 20:05, Catalin Voicu a intrat pe poarta Directiei de Cercetari Penale a Politiei Capitalei, unde a declarat: "Sunt pregatit sufleteste pentru tot ce e mai rau".

Intrebat daca este socat de decizia instantei, Voicu a spus: "In ziua de azi nu ma mai socheaza nimic si nu sunt un om care sa ma las socat. Nu ma las nici socat, nici impresionat, nici speriat".

Instanta Suprema a avizat favorabil, marti dupa-amiaza, cererea procurorilor DNA de a-l aresta pe senatorul Catalin Voicu, acuzat de trafic de influenta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Catalin Voicu arest, #Voicu predat politie, #Voicu arestat , #arestare