Locic: Voicu este o persoana deosebita (Video)

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 13:14
2063 citiri
Locic: Voicu este o persoana deosebita (Video)
Foto: Arhiva

Marius Locic, omul de afaceri proaspat eliberat din arestul preventiv, sustine in continuare ca este nevinovat si ca singurul lucru pe care l-ar schimba ar fi ca atunci cand o persoana deosebita cum este Catalin Voicu foloseste un limbaj codat sa-l atentioneze sa vorbeasca deschis ca sa nu existe loc de interpretari.

"Sunt nevinovat, ceea ce le-am spus domnilor procurori ese 100% adevar! Daca ei au alta opinie vom vedea. Singurul lucru pe care nu l-as mai face este ca atunci cand intalnesc persoane ca domnul Voicu, care este o persoana deosebita, in momentul in care foloseste un limbaj mai neobisnuit sa-l corectez.

Nu mi-am dat seama ca un limbaj codat ca cel folosit de domnul Vociu rprezinta altceva decat adevarul in opinia procurorilor", a spus Marius Locic, care si-a reluat deja programul de intalniri de afaceri.

El a mai spus ca procurorii ar trebui sa se gandeasca de mai multe ori inainte sa bage pe cineva la inchisoare, pentru ca exista si victime colaterale, cum sunt rudele celor incarcerati.

"Singurul regret pe care il am este ca sotia este surmenata. Pe mama o s-o sun acum, si ea saraca asteapta, are o varsta, peste 70 de ani. Asa ca fac un apel catre domnii procurori, atunci cand iau o masura de arestare preventiva sa se gandeasca si la consecintele colaterale. Deci domnii procurori sa se gandeasca de 3-4 ori inainte pentru a nu face victime colaterale, pentru ca sunt consecinte care nu mai pot fi reparate", a mai spus Locic.

Un om care face afaceri ar trebui altfel indrumat

Locic considera ca un om de afaceri, cum este el, care aduce bani la bugetul de stat, ar trebui altfel tratat, pentru ca i se distruge credibilitatea.

"Un om care aduce impozite, care face afaceri, cred eu ca trebuie altfel indrumat, sa i se spuna greselile pe care le-a facut. Intotdeauna am respectat legea, si sper ca in continuare sa nu fiu influentat in niciun fel si sa respect legea ca si pana acum", a opinat omul de afaceri.

Intrebat care a fost pana la urma miza acelui demers la Politia Capitalei, Locic a explicat ca nu a facut decat orice ar fi facut orice cetatean, a reclamat niste amenintari la adresa firmei sale.

"Nu am luat niciodata o cale ocolita cu Politia Capitalei. Cu doua zile inainte de a merge la Politia Capitalei, avocatul meu a mers personal si a facut o amanare. La acea audienta la domnul Calinescu am fost la insistenele domnului Voicu, pentru ca dansul a insistat sa informez Politia Capitalei in legatura cu niste amenintari de santaj la adresa firmei Locic.

Nu mi s-a parut anormal ca un om de afaceri, cum este Locic, si un senator, cum este domnul Voicu, sa mearga la politie si sa faca o plangere in legatura cu problemele unei firme", a explicat omul de afaceri.

El a tinut sa multumeasca presei pentru modul in care a tratat subiectul arestarii lui si a judecatorului Florin Costiniu si a omului de afaceri Costel Casuneanu.

"Multumesc inca o data domnilor judecatori care au inteles ca nu opinia publica judeca, dansii judecata si le multumesc si televiziunilor, si ziarelor care au inteles ca nu reprezentam un pericol public", a mai spus Locic.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Marius Locic Catalin Voicu, #Locic arest preventiv Voicu, #Marius Locic eliberat arest , #Marius Locic