Catalin Voicu, luat cu ambulanta de la Senat

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 14:36
5480 citiri
Catalin Voicu, luat cu ambulanta de la Senat
Foto: Inpolitics

Senatorul PSD Catalin Voicu s-a prezentat, miercuri, la grupul PSD din Parlament, insa i s-a facut brusc rau, a fost luat cu ambulanta si dus la Spitalul Universitar.

Senatori ai PSD spun ca au fost anuntati de acest fapt de un consilier al senatorului.

Potrivit cadrelor medicale, ambulanta a ajuns la Spitalul Universitar la ora 14.40, iar medicii urmeaza sa il consulte.

Reprezentanti din stafful Senatului sustin pe de alta parte ca inainte de inceperea plenului au observat o ambulanta in curtea Senatului.

Presedintele Comisiei juridice, Toni Grebla, a declarat miercuri ca sedinta plenului va continua si fara ca senatorul sa fie prezent, urmand ca, in cazul in care se va primi un act medical sau o cerere de amanare a sedintei, aceasta sa fie examinata.

"Sedinta de plen va incepe si vom lua o decizie impreuna. Noi nu suntem sesizati deocamdata cu un act medical sau cu o cerere pentru a amana sedinta plenului", a declarat Toni Grebla, contactat telefonic de Realitatea TV.

Catalin Voicu trebuia sa fie audiat miercuri, de plenul Senatului, incepand cu ora 14.00, urmand sa se dea un vot secret pentru cererea de arestare formulata de DNA in cazul sau.

Comisia juridica a Senatului a avizat, marti, cererea DNA, cu opt voturi pentru si trei impotriva.

Problemele de sanatate ale lui Catalin Voicu sunt reale, sustin medicii

In noaptea de marti spre miercuri, senatorului i s-a facut rau si a ajuns la spital, medicii precizand ca sufera de hipertensiune.

Daniel Morar: Aparitia in presa a stenogramelor in cazul Voicu nu afecteaza ancheta

Stenogramele din dosarul Voicu, aparute in presa, dupa ce dosarul a fost studiat la Comisia juridica, arata ca senatorul, acuzat de trafic de influenta, avea relatii cu numeroase personaje din lumea politica, dar si cu magistrati, printre care si judecatori de la ICCJ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Catalin Voicu, #Voicu facut rau, #dosar Catalin Voicu , #senator
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Voicule, scuip pe tine, pe cei din reteaua ta, si pe CARTELUL GRIVCO!
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3