Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vanghelie l-a lasat din brate pe Catalin Voicu - Vezi cine se bate pentru colegiul 10

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 21:43
3872 citiri
Vanghelie l-a lasat din brate pe Catalin Voicu - Vezi cine se bate pentru colegiul 10
Foto: Antena3

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, joi, ca nu s-a stabilit inca cine va candida la Senat din partea USL in colegiul castigat in 2008 de Catalin Voicu, dar a dezvaluit cine sunt pretendentii.

Astfel, desi Mircea Geoana a primit oferta de a candida in colegiul 10 din Sectorul 5 al senatorului Catalin Voicu, acesta se pare ca s-a decis sa ramana in continuare senator de Dabuleni, urmand sa candideze in Dolj, ca independent sustinut de USL.

Vanghelie a explicat ca aceasta a fost dorinta lui Mircea Geoana, sa candideze "unde este apreciat si respectat pentru munca sa". Prin urmare, pentru fotoliul de senator lasat gol de Catalin Voicu se vor bate Florian Popa, Catalin Croitoru (fost PDL) sau Catalin Chirita (fost PD), a anuntat Vanghelie, citat de Mediafax.

Asaltat de jurnalisti cu intrebari, dupa o lunga perioada de tacere, Vanghelie a evitat sa spuna daca iubita sa, deputatul Oana Mizil, va candida din nou in Sectorul 5, in schimb s-a aratat de acord cu o noua candidatura a liberalei Alina Gorghiu la el in sector, sustinand ca foarte multi cetateni i-au solicitat sa sprijine candidatura acesteia.

Vanghelie a mai aratat ca joi seara, la sedinta conducerii PSD Bucuresti, se va definitiva lista cu candidaturi in proportie de 80-90% si a sustinut ca tinta organizatiei este ca cei toti 40 de candidati ai USL sa-si castige colegiile cu minim 51%.

Cum a ajuns Catalin Voicu senator - "Vanghelica a vrut sa fie sigur ca ies"

Senatorul PSD Catalin Voicu, arestat 1 an si jumatate intr-un dosar de coruptie si condamnat nedefinitiv la 5 ani de inchisoare in acelasi dosar, i-a explicat judecatorului Cristian Jipa cum a ajuns el senator, conform unei interceptari aparute in presa in mai 2010.

Cum a ajuns Voicu senator: "Vanghelica a vrut sa fie sigur ca ies"

"Cand s-au trecut la aia, Vanghelica a fost, a vrut sa fie foarte sigur ca ies! Vanghelie nu-si putea ris... i... a... cum sa zic?, n-a vrut sa riste nicio secunda si cand s-au facut simularile de catre Zgonea. Simularile, a zis ca cel mai sigur colegiu la Senat e asta, din Bu... tot Bucurestiul", raspunde Catalin Voicu, conform transcrierii de la DNA.

Voicu a descris colegiul in care a fost ales senator, unul "foarte controlat de votanti de-ai lu' Vanghelie si inclusiv cu lumea interlopa".

"Pentru ca o mare parte din... au treaba cu ei (cu lumea interlopa, n.r.), unde voturi mi-am luat aproape in unanimitate. In zona aia, cea mai rau... cea mai saraca din... Zabrauti, Ferentari, Amurgului... a... Iacob Andrei... a ... zonele astea, care sunt... a... Toporasi... Iacob Andrei, calci pe seminte, e ceva... Nu poti sa intri acolo, nici nu mai... nu intra nimeni acolo, am fost singurul parlamentar.(...)

Au fost baietii mei de la Politie, sefii de sectii si Vanghelie, care a dat mesaj. I-a chemat sefii de sectie pe toti... 'Ba, vedeti, omul asta este om care toata ziua, asta ne-a ajutat pe noi toti!'... Eu am raspuns de Parchetu' din ... toti erau ba arestati, ba bagati in banditism, erau tineri si-am crescut odata cu ei!", a mai sustinut Catalin Voicu, conform interceptarii DNA.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#candidati colegiu Catalin Voicu, #Vanghelie candidati sector5, #Oana Mizil candidat , #senator