Deputatul Cezar Preda, primul candidat buzoian care s-a alaturat "Demersului pentru sinceritate": "M-am simtit si ma simt onorat de votul buzoienilor, pe care vreau sa ii servesc in continuare din legislativ"

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 00:00
211 citiri
Prim-vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, lider al organizatiei judetene a PDL, candidat in Colegiul 7 - Camera Deputatilor, este primul dintre aspirantii la un post de parlamentar de Buzau care a dat curs provocarii lansate de cotidianul OPINIA de a se alatura "Demersul pentru sinceritate", initiativa materializata printr-o scrisoare-chestionar, adresata celor care doresc sa devina, pentru urmatorii patru ani, parlamentar.

"Demersului pentru sinceritate", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau