Cezar Preda : Geoana este de-o chiulangeala cronica

Joi, 04 Martie 2010, ora 21:31
2976 citiri
Cezar Preda : Geoana este de-o chiulangeala cronica
Foto: EVZ

Vice-presedintele PD-L crede ca Mircea Geoana, despre care spune ca "este de-o chiulangeala cronica", va pierde sefia Senatului. Cezar Preda este convins ca senatorul PSD va fi inlocuit pana la urma, chiar daca nu neaparat datorita demersurilor PD-L.

"Mircea Geoana a pierdut o batalie. Pentru a nu pierde si aceasta pozitie politica pe care o are, pentru el este obligatoriu sa nu faca greseli. Sef al Senatului Romaniei inseamna al doilea om in stat si un om echilibrat, un om de constructie, nu de demolare", afirma Preda, intr-un interviu la Rfi Romania.

"Domnia sa, neavand o functie in partidul sau la ora actuala face greseli, pentru ca ce a facut ieri sau alaltaieri in Biroul Permanent a facut-o sub presiunea partidului, aceea de a nu lasa senatori alesi ai Romaniei sa faca parte din comisii, ca sunt independenti. Ascultand de ratiunile pe care ti le invoca o garda veche, acesti parlamentari de 20 de ani spunand ca daca nu apartii unui partid, nu mai ai voie sa te duci intr-o comisie, Mircea Geoana s-a expus. Bineinteles ca senatorii PDL au incercat sa-l aduca pe calea cea buna", explica Preda.

"Eu am afirmat ca Mircea Geoana isi va pierde aceasta calitate si nu din cauza unor demersuri poate mult mai rapide ale noastre, ci si-o va pierde din cauza comportamentului domniei sale. A fi sef al Senatului implica a avea o responsabilitate imensa. Mircea Geoana a fost, este si va ramane un superficial consacrat al unei activitati si cred ca asta il va costa functia. Pana la urma, nu stiu daca acest demers al nostru va fi incununat de succes pentru ca aici ai bariere, de Curtea Constitutionala, de Regulament al Camerei Superioare, dar eu cred in continuare ca domnia sa va pierde aceasta functie, numai din cauza modului in care conduce", sustine Cezar Preda.

"Dansul nu stie sa conduca Senatul, pentru ca daca va uitati pe ceea ce inseamna activitatea domniei sale din ultimul an si ceva, a fost de-o chiulangeala cronica, iar aceste scuze ca a avut de condus un partid nu sunt suficiente", conchide liderul democrat-liberal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cezar Preda Mircea Geoana, #Mircea Geoana revocare , #Mircea Geoana