Ziare.com

Cezar Preda: Argumentul Guvernului privind CSAT este o gaselnita

Vineri, 02 August 2013, ora 11:13

   

Cezar Preda: Argumentul Guvernului privind CSAT este o gaselnita
Convocarea CSAT "nu este o joaca" si nu tine de "agenda de concedii a cuiva", declara vicepresedintele PDL, Cezar Preda.

El eticheteaza, intr-o declaratie pentru RFI Romania, argumentele Guvernului drept "gaselnite". Asta dupa ce Executivul a calificat drept "fortare" decizia presedintelui Traian Basescu de a convoca "de urgenta" CSAT pe tema privatizarii CFR Marfa.

In opinia lui Cezar Preda, "convocarea CSAT-ului nu este o joaca si nu este o chestiune care tine de agenda de concedii a cuiva, indiferent ca se numeste prim-ministru sau altcineva din interiorul CSAT-ului. CSAT-ul se convoaca atunci cand situatia o impune, iar privatizarea CFR Marfa, ca privatizare strategica, ce a starnit atatea controverse, privatizare de care depind acorduri internationale ale tarii noastre nu este o gluma".

Vicepresedintele PDL crede ca "faptul ca prim-ministrul Ponta si-a propus sa intre in concediu cu tot Executivul la o data fixa, pentru ca asa a dorit domnia sa sau familia domniei sale asta nu inseamna ca exista ceva cu substrat in convocarea CSAT-ului, nu cred asa ceva.

Eu cred ca presedintele Romaniei, care s-a implicat nu numai prin deciziile din CSAT, ci si prin spatiul public, in privinta acestei privatizari strategice trebuie la un moment dat sa fixeze parametrii, astfel incat sa nu mai existe nici un dubiu, sa nu mai existe nici o interpretare a obligatiilor si raspunderii pe care le are fiecare din tara noastra pe functia pe care este".

Citeste maim multe despre Preda: Argumentul Guvernului privind CSAT este o gaselnita; convocarea Consiliului nu e o joaca pe RFI Romania.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 183 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor