Cezar Preda: Il voi sustine pe Vasile Blaga pentru candidatura la sefia PDL

Joi, 31 Ianuarie 2013, ora 15:48
1857 citiri
Cezar Preda: Il voi sustine pe Vasile Blaga pentru candidatura la sefia PDL

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca el personal il va sustine pe Vasile Blaga pentru o noua candidatura la presedintia partidului, deoarece democrat-liberalul este un om care a muncit si caruia nu i se poate imputa situatia in care este partidul in acest moment.

Fiind intrebat cum vede criticile aduse partidului, in special pe cele ale lui Gheorghe Falca, prim-vicepresedintele PDL a spus ca oamenii sunt liberi sa isi exprime pozitia si ca unii dintre cei care aduc critici "spera sa obtina ceva, sau sa dea un mesaj".

"Atunci cand noi am introdus 'L' in numele partidului si nu mai numim Partid Democrat, ci Partid Democrat Liberal, am eliminat din sanctiuni delictul de opinie, asa ca oamenii sunt liberi sa isi spuna pozitia. Unii, prin aceste pozitii spera sa obtina ceva, altii sa dea un mesaj", a raspuns el.

Preda ataca dur conducerea PDL: Continua blatul din campanie, ne indreptam spre o fundatura

Preda a subliniat faptul ca el personal il va sustine pe Vasile Blaga pentru candidatura la un nou mandat de presedinte al PDL.

"Eu sunt un om care pun mai de pret decat orice partidul si ca sa va dau un raspuns asa, sa nu mai fie pe ocolite, eu, Cezar Preda, il voi sustine pe Vasile Blaga la candidatura la presedintia partidului, pentru ca a muncit, e un om care iubeste partidul, tine la el, vrea sa-l reconstruiasca si nu i se poate imputa lui Vasile Blaga situatia in care este partidul, o situatie de la care noi plecam cu optimism.

Asta este raspunsul meu la orice critica sau la orice pozitie care il vizeaza pe presedintele actual al partidului raspunsul meu e simplu: eu il sustin pe Vasile Blaga", a punctat prim-vicepresedintele PDL.

Chestionat daca ideea cooptarii Elenei Udrea in schema restructurarii PDL ar fi una de luat in calcul, Preda a spus ca democrat-liberalii au o cutuma, si anume aceea a auto-propunerii, iar daca Udrea va dori sa revina in prim-plan si se ofera, Conventia va lua decizia.

"Eu nu am nimic impotriva niciunui coleg care a muncit si pana la urma eu daca am fost mai radical si mai transant in declaratii, intotdeauna au fost asupra sau impotriva celor care vorbesc de pe margine si care nu au intrat in noroaiele unei campanii si in lupta. Pentru toti colegii mei care au intrat in batalie electorala, indiferent ca au pierdut sau au castigat am tot respectul, asa ca si pentru dansa am acelasi respect", a precizat Cezar Preda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cezar Preda Vasile Blaga, #Cezar Preda Elena Udrea, #Cezar Preda alegeri PDL , #PDL