Cezar Preda: Ponta face poltica anti-americana ! N-are consilieri sanatosi la cap

Vineri, 10 Ianuarie 2014, ora 14:05
3841 citiri
Cezar Preda: Ponta face poltica anti-americana ! N-are consilieri sanatosi la cap

Vicepresedintele PDL Cezar Preda l-a acuzat dur pe premierul Victor Ponta, spunand ca acesta face politica anti-americana si anti-europeana, referindu-se la faptul ca nu s-a intalnit cu secretarul de stat adjunct al SUA, Victoria Nuland, aflata in vizita la Bucuresti, sub motivul ca e plecat din tara.

Intr-o declaratie pentru Ziare.com, deputatul de Buzau i-a atacat si

pe consilierii lui Ponta, spunand ca acestia "nu sunt sanatosi la cap", facand referire mai ales la purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, care "da declaratii de la zapada".

"Atitudinea domnului Ponta si declaratiile consilierului Frunda se inscriu in modul domniei sale de a face politica anti-americana si anti-europeana. Omul n-are nicio treaba! Crede ca e buricul pamantului si din acest motiv se comporta ca atare, dar nu realizeaza cat rau face tarii pe care o conduce ca prim-ministru. Vedeti ca inclusiv prietenul lui bun, Sebastian Ghita, si-a spus parerea despre ce a zis Frunda. E un teribilism din asta, o fudulie. Nu e aroganta, aroganta e atributul oamenilor foarte destepti, restul sunt fudulii. Domnul Ponta e fudul, nu e arogant", ne-a spus Cezar Preda.

Consilier al lui Ponta: Uncle Sam ne priveste cu superioritate. Nu suntem colonie!

"Tot ce se intampla in spatiul european si american cu privire la statul de drept, la statele care s-au angajat in a parcurge un traseu democratic nu mai trebuie puse in paranteze, e un proces care trebuie sa fie ireversibil. In Romania s-a demonstrat ca toti pasii pe care i-am parcurs cu multa munca n-au mai fost ireversibili. Ati vazut ce s-a intamplat cu suspendarea presedintelui Basescu, ce s-a intamplat cu pozitia anti-americana - atat a liberalilor, cat si a domnului Ponta - apoi cu acea insolenta cu privire la vizita premierului chinez, cand a fost inlocuit steagul UE cu steagul Chinei in Parlament.

E un infantilism golanesc, s-au trezit pe niste scaune in care au responsabilitati fata de tara si ei se comporta ca la cafenea. Ce treaba au ei? Ei fac banii, orice face justitia zic ca nu e bine, vor sa faca numai ce vor ei. Cand ii aresteaza, Ponta sare si ii apara", a mai comentat Preda.

Atitudinea mincinoasa, consilieri "nesanatosi la cap"

Cezar Preda spune ca Ponta nici nu are consilieri "sanatosi la cap", iar el se comporta mincinos, ca de obicei.

"Aceasta atitudine e o atitudine oscilanta si mincinoasa, e deja axioma la Ponta. Dar minciunile astea produc deviatii de comportament, peste cateva zile va incepe sa dea comunicate, sa spuna ca el avea alta agenda, ca asta e o propaganda 'basista'. Pana la urma, el nu are un grup de consilieri sanatosi la cap. Uitati-va la cel care e acum in Austria, Palada (purtatorul de cuvant al Guvernului - n.red), care ne transmite de acolo ca e zapada si timp frumos. Va dati seama cam ce consilieri are!

Ma uitam la ministrul de Externe, care e un om care are in atributiuni ce inseamna in afara tarii, face eforturi disperate sa-i aduca pe linia de plutire, dar n-are pe cine. N-as vrea sa fiu in pielea lui! Saracul, e penibil incercand sa-l 'scoata' pe domnul Ponta, incercand sa spuna ca premierul avea alta agenda. Ce sa spun, avea o alta agenda in care rupea viitorul Romaniei in doua!", a mai acuzat Preda.

Cezar Preda e de parere ca atitudinea asta dauneaza inclusiv romanilor din UE si spune ca mai degraba ar trebui aparati romanii atacati in Marea Britanie.

"Daca noi, romanii, nu realizam ca tot ceea ce se intampla la varful politicii romanesti, face rau tarii, inseamna ca noi avem o problema. Uitati-va ce se intampla cu aceasta ofensiva din Marea Britanie. Primul-ministru, ministrul de Externe trebuiau sa explice problemele, sa ne aparam cetatenii! Noi avem doar zvacniri din astea de frustrare, de fudulie. Nu se intra intr-un club select ca Europa asa. Tine de capacitatea domnului Ponta de a guverna o tara, iar domnul Ponta e prea necopt pentru a guverna tara asta", a conchis Preda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Cezar Preda Ponta sanatosi cap, #consilieri Ponta sanatosi cap , #PDL