Cezar Preda: Somnorosul Antonescu vrea ca bugetarii sa doarma mai mult

Marti, 22 Mai 2012, ora 09:18
2577 citiri
Cezar Preda: Somnorosul Antonescu vrea ca bugetarii sa doarma mai mult
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat ca singura contributie la guvernarea tarii a liderului PNL Crin Antonescu este propunerea ca bugetarii sa inceapa programul de lucru de la ora 9:00 "si sa doarma, ca si el, cu o ora mai mult dimineata".

"Somnorosul domn Antonescu a obtinut o victorie de prestigiu astazi in sedinta USL, prin faptul ca l-a convins pe domnul Ponta ca bugetarii sa doarma mai mult cu o ora si sa inceapa programul la 9:00, uitand ca toti copiii se duc la scoala de la 8:00 dimineata, iar sotia sau sotul bugetarului incep serviciul dimineata la 7:00.

Dar, oricum, trebuia sa obtina si domnul Antonescu ceva, daca PSD a luat totul", a spus Preda pentru agentia Mediafax, citata de Romania Libera.

Ponta vrea sa schimbe programul de lucru pentru functionarii publici

Premierul Victor Ponta a recomandat conducerii institutiilor publice sa modifice programul de lucru al angajatilor si sa il incadreze in intervalul orar 9.00-17.00, conform normelor Uniunii Europene, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu.

Premierul Ungureanu: Am unificat programele de lucru in toate institutiile

In luna februarie, la preluarea mandatului, premierul de atunci Mihai Razvan Ungureanu a cerut armonizarea programului de lucru al ministerelor, prefecturilor si institutiilor deconcentrate ale statului, "pentru optimizarea activitatii si a comunicarii interinstitutionale", iar Secretariatul General al Guvernului a emis o circulara prin care programul de lucru pentru bugetari a fost stabilit in intervalul orar 8:00 - 16:00.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Cezar Preda somnoros Antonescu, #Antonescu Ponta program bugetari, #Antonescu somnoros functionari dormit , #PDL