Parlamentarii PD-L nu mai au voie sa apara la TV in timpul programului de lucru (Video)

Joi, 03 Februarie 2011, ora 18:56
5795 citiri
Parlamentarii PD-L nu mai au voie sa apara la TV in timpul programului de lucru (Video)

Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul sau are un nou concept de comunicare, astfel ca parlamentarii PD-L nu vor mai participa la dezbateri televizate in timpul programului de lucru, iar la studiourile acreditate din Parlament vor discuta doar subiectele de pe ordinea de zi.

Cezar Preda a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca toate partidele, inclusiv cel din care el face parte, au avut un concept gresit de comunicare in ultimii ani, adaugand ca el a venit cu o noua idee in acest sens care a fost aprobata de colegii parlamentari din PD-L.

Preda a precizat ca, odata cu aprobarea noului concept de comunicare, parlamentarii democrat-liberali nu vor mai aparea la televiziuni in timpul sedintelor din Parlament si nici nu vor mai dezbate alte teme in studiourile acreditate din Parlament decat cele aflate pe ordinea de zi.

"Eu cred ca toata comunicarea partidelor, inclusiv a PD-L, a functionat in ultimii ani intr-un concept gresit. Eu am venit in fata PD-L cu un concept nou, acela de a fi proactiv. Conceptul vechi de comunicare folosit de toate partidele este reactiv, conceput ca un fagure, de a umple necesarul pe care ti-l transmit televiziunile, cu prezenta toata ziua in spatiul televizat sau radiofonic. Cred ca a fost o greseala de comunicare pe care partidul a avut-o, insa eu am propus schimbarea si a fost aprobata, de a avea un concept proactiv.

Astfel, niciun parlamentar al PD-L nu se va duce in spatiul public in timpul programului de lucru. Suntem la Parlament sa stam la lucrari, suntem la munca, nu la televizor. A doua chestiune care trebuie sa stea la baza noului concept este cea legata de prezenta in studiourile acreditate din Parlament: parlamentarii PD-L vor discuta numai teme legate de ordinea de zi. Pentru acest lucru au fost acreditate aceste studiouri, nu pentru a discuta alte teme stabilite de redactiile TV", a spus Preda.

El a mai spus ca acest lucru va aseza fiecare responsabil politic in locul la care trebuie sa fie.

"Parlamentarii se vor duce la televizor cand au timp liber si in Parlament vor discuta despre legislatia de pe ordinea de zi", a precizat Cezar Preda.

Liderul PD-L a adaugat ca principalul instrument de comunicare al partidului va fi cel al dezbaterilor in teritoriu. "Eu, de exemplu, maine ma duc la Constanta, vineri la Focsani, apoi in nordul Moldovei, voi fi cu alti colegi care vor vorbi despre Camerele Agricole, de retrocedare, acesta trebuie sa fie noul concept de comunicare", a afirmat Cezar Preda.

De asemenea, Preda a spus ca parlamentarii PD-L nu vor mai merge la "dezbateri sterile", in care redactiile de stiri aduna un grup de politicieni pe care ii pun sa se certe.

"Noi trebuie sa fim oameni care avem valoare acolo, in teritoriu, unde discutam cu oamenii care stau cu spatele la noi si pe care trebuie sa-i intoarcem cu fata, nu in dezbateri sterile la televiziune, unde un moderator aduna politicieni si ii pune sa se certe intre ei. Asta e televiziunea de stiri la noi, e cea mai ieftina, si la propriu, si la figurat", a mai declarat deputatul PD-L de Buzau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Cezar Preda PDL, #PDL televizor emisiuni, #PDL program Parlament , #PDL