UDMR, invitata sa sustina motiunea PDL impotriva Guvernului Ponta

Duminica, 27 Mai 2012, ora 15:18
3424 citiri
UDMR, invitata sa sustina motiunea PDL impotriva Guvernului Ponta
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat ca invita UDMR si celelalte forte democratice din Parlament la sustinerea unei motiuni de cenzura, aratand ca premierul Victor Ponta "nu are dreptul la intelegerea opozitiei".

"I-am lasat o luna domnului Ponta si ne-a convins ca nu va face nimic pentru romani. Nu are dreptul la intelegerea opozitiei. Invit UDMR si celelalte forte democratice din Parlament la sustinerea unei motiuni de cenzura", a precizat, duminica, Cezar Preda.

Preda a aratat ca pe el nu-l ingrijoreaza "reactiile viscerale ale lui Ponta si ale camarilei PSD si PNL", ci posibila "apatie a PDL".

"PDL trebuie sa se bata in fiecare zi pentru independenta justitiei pentru depolitizarea si declientizarea Romaniei. Motiunea de cenzura este un act democratic pe care domnul Ponta, cu o proasta crestere, il duce in derizoriu, dar noi ne vom bate si pentru ca dezbaterea parlamentara pe aceasta motiune de cenzura, calata pe independenta justitiei, va arata romanilor, cu aspecte concrete, ce face Victor Ponta.

Acesta nu se ocupa de romani, ci de clientela, vrea sa mareasca taxele si ii amageste cu mariri de salarii care sunt acoperite integral de inflatie si de cresterea preturilor", a precizat Cezar Preda.

El a aratat ca PDL trebuie sa depuna motiune de cenzura inainte de 10 iunie. "Pentru mine mai important decat angrenarea partidului in alegerile locale este angrenarea partidului in problemele tuturor romanilor de azi", a spus Cezar Preda.

Potrivit acestuia, Ponta crede ca PDL n-ar depune motiune de cenzura deoarece democrat-liberalii sunt preocupati de rezultatul in alegerile locale.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sambata ca democrat-liberalii trebuie sa introduca, la inceputul lunii iunie, motiune de cenzura, el acuzand "interventia brutala in justitie" a Cabinetului Ponta si prezenta in Guvern a unor oameni cu probleme de imagine si de probitate morala.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca deputatul PDL Cezar Preda poate sa faca ce motiune doreste, dar ca acesta se bate acum pentru locul patru la Buzau.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Cezar Preda motiune USL, #Preda invita UDMR motiune, #UDMR motiune Guvern Ponta , #PDL