Cezar Preda, despre cum a dat Basescu drumul la caini

Marti, 27 Septembrie 2011, ora 23:21
3476 citiri
Cezar Preda, despre cum a dat Basescu drumul la caini
Foto: B1 TV

Considerat un rebel in PDL pentru ca ia adesea pozitii contrare liniei oficiale a partidului, deputatul Cezar Preda sustine ca nu are un conflict cu presedintele Traian Basescu, in ciuda faptului ca seful statului a spus ca este dezamagit de el.

"Eu nu am avut conflicte cu domnul presedinte Traian Basescu. Asta nu va poate raspunde decat presedintele. Un om poate sa dezamageasca in functie de asteparile pe care le ai si ce vrei sa realizezi cu persoana respectiva. Eu am fost pe langa Traian Basescu si il sustin in demersurile de modernizare a Romaniei. Pe mine m-a deranjat si i-am dat atunci un raspuns poate mai obraznic asa", a declarat Cezar Preda, marti seara, la B1 Tv.

De altfel, deputatul de Buzau sustine ca nu ii este teama de nimic si ca nu se va lasa intimidat de nicio acuzatie.

"Cand il veti mai invita (n.red-pe presedinte) poate il intrebati daca am fost reevealuat sau nu. In general, in Romania de azi, prin astfel de afirmatii dai drumul la caini. Exista oameni a caror dorinta este sa se puna bine cu cineva. A fost un fel de dat drumul la caini, dar eu sunt un om pentru care cainii trebuie sa fie foarte mari", i-a spus Preda moderatorului.

In ciuda schimbului dur de replici cu Traian Basescu, Cezar Preda sustine ca liderii partidului nu si-au schimbat pozitia fata de el.

"Niciun lider al partidului nu si-a schimbat comportamentul fata de mine, am o relatie foarte buna si cu Boc si cu echipa. M-am trezit intr-o situatie, la 53 de ani, ca la clasa intai.

Pe noi, la clasa intai ne vaccina si iti facea vaccinul ala de te durea o saptamana. Eu fiind mai mic si mai pricajit, colegii ma impingeau in fata si ma vaccinau primul. Dar nimeni nu scapa nevaccinat, cand tot randul trebuie vaccinat. Eu asa m-am trezit", a fost comparatia facuta de deputatul PDL.

Cezar Preda, despre obraznicia fata de Basescu si Margaret Thatcher a PDL - Interviu Ziare.com

Cezar Preda a declarat, anterior, pentru Ziare.com ca obraznicia fata de Basescu este o latura a personalitatii sale.

"Eu am vrut, de cand am intrat in politica, sa fac ceea ce stiam mai bine, sa actionez, sa fac lucruri care fac bine altora. Atunci cand partidul meu a balbait anumite chestiuni sau nu a facut ceea ce cred eu ca trebuia sa faca, intai am spus inauntrul partidului, apoi, arareori, am iesit si in spatiul public.

Faptul ca sunt mai vocal atunci cand ies in spatiul public, de fapt, creeaza o latura a personalitatii mele care nu e intotdeauna completa. Eu lucrurile pe care le fac nu le-am adus in spatiul public si atunci lumea crede ca eu mai mult imi exprim o pozitie critica si mai putina actiune. Nu e adevarat. 90% din viata mea politica inseamna actiune si doar 10% iesirile in spatiul public", a spus acesta, pentru Ziare.com.

Basescu, despre viitorul presedinte, ministrii preferati si politicianul care l-a dezamagit cel mai tare

La sfarsitul lunii iunie, Traian Basescu a fost intrebat in cadrul unei emsiuni televizate care este politicianul care l-a dezamagit cel mai mult din PDL, iar presedintele l-a nominalizat fara sa stea prea mult pe ganduri si fara alte explicatii pe democrat-liberalul Cezar Preda.

"Nu prea m-am uitat la celelalte partide", a mai precizat Traian Basescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Cezar Preda, #conflict Traian Basescu, #cezar preda traian basescu , #Traian Basescu