Cezar Preda: Faptul ca Basescu il sustine pe Boc a dezechilibrat competitia in PD-L

Sambata, 26 Martie 2011, ora 12:26
1853 citiri
Cezar Preda: Faptul ca Basescu il sustine pe Boc a dezechilibrat competitia in PD-L

Declaratia lui Traian Basescu privind sustinerea lui Emil Boc pentru sefia PD-L a dezechilibrat competitia in formatiune, este de parere vicepresedintele partidului, Cezar Preda.

Conform acestuia, pedelistii au inteles din aceasta declartie ca "cine nu este cu actualul presedinte al formatiunii este impotriva sefului statului".

"Semnalul in tara a fost ca cine nu tine cu Boc e impotriva presedintelui. E o prostie si un mare neadevar, asta a dezechilibrat competitia interna. Presedinele avea dreptul sa se exprime despre ce vrea ca o parere personala, insa multi asa au inteles, ca cine nu e cu Boc e impotriva presedintelui. La sfarsit, Basescu a zis si de Blaga, dar cei grabiti au luat-o ad literam, e o prostie jucata de oamenii mici din politica, care cred ca-si creeaza un avantaj", a declarat Preda, citat de Romania Libera.

Democrat-liberalul a adaugat ca, indiferent cine va fi castigator in urma competitiei interne din PD-L pentru presedintia formatiunii, este sigur ca nu vor fi plecari din partid ori discutii si conflicte intre cele doua tabere.

"Daca unul din colegii nostri castiga, si ceilalti sunt in acelasi partid. Nu vad asta ca o separe a apelor. E o prostie foarte mare si ce ma deranjeaza este ca se fac demersuri pentru a dezechilibra lupta, pentru a se evita o competitie. Sustinatorii domnului Boc, desi asta e gresit spus ca pot fi sustinatorii motiunii lui Boc, au fost foarte fericiti cand a dat Traian Basescu mesaj ca-l sustine pe Boc", a adaugat Preda.

Totodata, vicepresedintele PD-L, care il sustine pe Vasile Blaga pentru sefia PD-L, considera ca, in acest moment, se fac demersuri pentru a se dezechilibra lupta intre Blaga si Boc.

Reactia lui Preda vine in contextul in care presedintele Traian Basescu declara, la jumatatea lunii martie, la TVR, ca in PD-L s-a furat startul in cursa pentru sefia formatiunii, Vasile Blaga incepand sa stranga semnaturi inainte de a-si anunta candidatura, iar trusturile Antena si Realitatea s-au implicat in campanie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cezar Preda Basescu PDL, #Cezar Preda sefie PDL, #competitie sefie PDL, #Boc Blaga , #Traian Basescu