Amenzi usturatoare la CFR Cluj

Joi, 02 Iunie 2011, ora 15:21
1862 citiri
Amenzi usturatoare la CFR Cluj

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a dezvaluit ca a stabilit amenzi pentru intreg lotul de jucatori, in urma parcursului dezastruos al "feroviarilor" din sezonul trecut.

Seful din Gruia sustine ca fostii campioni vor fi sanctionati cu amenzi cuprinse intre 10 si 25 la suta din valoarea contractelor. Nici internationalul Gabi Muresan nu a scapat nepedepsit, desi a fost unul din cei mai buni jucatori din lot.

"N-am nedreptatit niciodata pe nimeni. Sunt lucruri mai putin stiute si pe care nu vreau sa le fac publice. Gabi e ultimul jucator care ar trebui sa-si caste gura. Sa nu uite ca anul trecut i-am marit unilateral contractul, semnificativ, ca sa simta ca e apreciat pentru contributia sa la castigarea eventului.

Consider ca n-am gresit nici in cazul lui. M-a dezamagit, ma asteptam la mai mult de la el, mai ales in ceea ce priveste rolul de a transmite celorlalti coechipieri dorinta de a castiga. Un caracter puternic nu se multumeste cu putin, doar pentru ca a castigat deja sapte trofee la o echipa.", a declarat Paszkany la Sport.ro.

Oficialul clujean este de parere ca jucatorii sai ar trebui sa-si asume responsabilitatea pentru ratearea obiectivelor din sezonul recent incheiat.

"Eu am recunoscut ca sunt principalul vinovat. Tot asa sa o faca si ei, sa fie barbati si sa-si asume un esec penibilo-jenant! Sau cum ar trebui sa cataloghez faptul ca o fosta campioana termina sezonul urmator pe locul 10? Nici un jucator nu poate afirma, cu mana pe inima, ca e lipsit de orice vina. Pina la urma, in orice societate normala e platita performanta. Cand se aduna o serie de lucruri facute prost, esti dat afara sau penalizat.", a incheiat Paszkany.

CFR Cluj a incheiat sezonul 2010/2011 pe locul 10, inregistrand cea mai slaba clasare din Liga 1 in ultimii sase ani.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Farul o umilește pe CFR Cluj și îi pune titlul pe tavă FCSB-ului. Echipa lui Becali poate deveni campioană în această etapă
Farul o umilește pe CFR Cluj și îi pune titlul pe tavă FCSB-ului. Echipa lui Becali poate deveni campioană în această etapă
Formaţia Farul Constanţa a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. Învingătorii au marcat...
Jucătorul român de la CFR Cluj a ales naționala Ungariei! Acum joacă meci de meci
Jucătorul român de la CFR Cluj a ales naționala Ungariei! Acum joacă meci de meci
Un jucător care a făcut junioratul la CFR Cluj s-a transferat în Ungaria la Vasas Budapesta iar acum joacă meci de meci la echipa de club dar și la naționala Ungariei. Attila Girsik a fost...
#Arpad Paszkany, #CFR Cluj, #amenzi jucatori CFR , #Arpad Paszkany